Calvin Klein 2012 kış erkek koleksiyonu

Her sezon, klasik giyim koleksiyonlarında ki kendine has ve değişik kıyafet tarzını en iyi şekilde sergileyen Calvin Klein, yeni sezon defilesinde de bu farklılığını iyi şekilde yansıtmış. Diğer sezonlara göre farklı renk tonlarının ve kıyafet modellerinin bir arada sergilendiği defilede kırmızı, bordo, parlak mavi ve lacivert gibi değişik renkler ilk olarak dikkatleri çekiyor. Gri, füme, siyah ve kahverengi tonlarının ise, 2011 - 2012 Calvin Klein erkek koleksiyonun ana renkleri olduğunu söyleyebiliriz. Amerika'nın en önde gelen moda markalarından birisi olan Calvin Klein`in yeni koleksiyonu, klasik kıyafet seçiminde alışılmış olanı değilde, ilgi çekiciliği ve farklılığı seven erkeklerin hoşuna gidecek gibi. Ayrıca sade ve geçmişten günümüze vazgeçilmez olan takım elbiseleri tercih edenler için, değişik kalıplarda ve kesimlerde modeller mevcut. Şalvar tipi kumaş pantolonlar, geniş üst kıyafetler ve kışlık şapkalarda koleksiyonu zenginleştiren diğer kıyafetler. Calvin Klein`in 2012 sonbahar kış koleksiyonuna aşağıdaki fotoğraf çekimlerinden bakabilirsiniz. 


Calvin Klein 2011-2012 sonbahar - kış erkek koleksiyonu








Calvin Klein 2011-2012 sezonu yeni kreasyonunda dar kesim ceketler, geniş mont modelleri ve uzun paltolarda öne çıkan tasarımlar.

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder