Chanel 2012 Kış Bayan Koleksiyonu

Modanın kalbinin attığı Paris'te kurulan en eski ve en bilinen moda evlerinden birisi olan Chanel, yeni koleksiyonunda 2012 sonbahar kış modasının tüm güzelliğini yansıtmış. Şıklığı ve zarifliği en ince detaylara kadar vurgulayan Chanel, yeni kreasyonu ile modacılardan da yüksek not almayı başardı. Lüks giyinmeyi seven bayanların beğenisine sunulan tasarımları ile Chanel, yeni trendlerden olan nostaljik giyim tarzını da en iyi şekilde sergileyen markalardan. Tanıtımı yapılan yün ceketler, pelerin tipi uzun paltolar, istediğiniz her kesimde keten pantolonlar, üst ve alt klasik takımlar, yün ve kareli kumaş etekler, deri kemer ve çantalar Chanel şıklığı ile adeta göz kamaştırıyor. Aksesuar ve ayakkabılarda ise deriler yine baş rolde. Bot ve çizmelerin yanı sıra, yine bu senenin trendlerinden topuklu ayakkabılar da koleksiyonu tamamlayan kaliteli ürünler. 2012 yılında zarifliği ve güzelliği ile farklı bir imaj yakalamak isteyen bayanlar, Chanel`in 2011-2012 sonbahar kış koleksiyonunda nelerin yer aldığına aşağıdaki katalogdan bakabilirsiniz.Chanel 2011-2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu
















 Chanel 2011-2012 sonbahar kış koleksiyonunu Uluslararası Kadınlar Gününde moda severlerle buluşturarak ilginç bir tesadüf oluşturdu. Karl Lagerferd imzalı kreasyon Paris te moda takipçilerine unutulmaz anlar yaşatmayı başardı. Koleksiyon diğer gösterilerin aksine teması doğrultusunda akşam saat 22.00 da başladı. Paris te Place Vendome anıtı tepesinde kurulan sahne eşliğinde ince ışıklar arasında tanıtılan koleksiyon adından fazlasıyla söz ettirmeyi başardı.
Koleksiyonda dikkat çeken unsurların başında bütün modellerin dantel maskeler eşliğinde yürümesiydi. Giysilerde ışıltı , parlaklık ön planda tutulurken siyah ve mor küpe çiçeği rengi özellikle dikkat çeken renkler arasındaydı. Etek üzerinde ise peplum etkisi yaratarak klasik Chanel elbise vurgusu sağlanıldı. Ayrıca pırıl pırıl parlayan çizmeler birçok tasarımın altında şıklığıyla dikkat çekti. Chanel`in uzman stilistleri tarafından tasarlanan son moda kışlık ürünler, 2012 yılının kadın modasında nelerin trend olacağı hakkında da bayanlara ipuçları vermekte.

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder