Dolce Gabbana erkek kot pantolon modelleri ve fiyatları

Ülkemizdeki erkekler giyim konusunda son yıllarda her ne kadar farklı tarzları denemeye başlamış olsada, kot pantolon seçiminde yaşlı genç farketmeden Türk erkeklerinin çoğunluğu düz pantolonları tercih etmekte. Fazla şafşatalı değil ama lüks ve kendine baktıran pantolonlar ise, abartılı bir görünümü sevmeyen fakat ayrıcalıklı olmak isteyen erkekler için oldukça ideal. Tabiki böyle bir denim pantolonu dünya çapında özel ve kaliteli markalardan temin edebilirsiniz. 
Kaliteli ve şık bir kot pantolon için akla ilk gelen markalardan biriside Dolce and Gabbana. DG 2012 yeni sezon pantolon koleksiyonu oldukça çeşitli. Fakat ülkemiz şartlarını düşünürsek fiyat konusunda biraz fazla uçuk diyebiliriz. Durum böyle olunca, doğal olarak koleksiyon daha çok maddi durumu iyi olanların ilgisini çekecek gibi. Bir çok jean modelinin yer aldığı Dolce Gabbana 2012 kont pantolon koleksiyonundan, ülkemizde erkekler tarafından daha çok tercih edilebilecek modellerin resimlerini seçtik. Ayrıca Euro bazında ki fiyatlarınada resimlerden üzerinden bakabilirsiniz.   











%100 denim pamuktan imal edilmiş kont pantolonlar, bu senede oldukça fazla beğeni kazanacak gibi. 

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder