Iceberg 2012 erkek koleksiyonu

Giyim konusunda paradan kaçınmayan, yenilikçi ve daima farklı bir imajı olsun isteyen erkekler; ünlü İtalyan moda markası olan Iceberg`in tasarımları sizler için değişik bir seçenek. Lüks moda evlerinden birisi olan Iceberg, 2012 sonbahar kış sezonu erkek koleksiyonundaki tasarımları ile son yıllarda bir çok markanın da öncülük verdiği nostaljik tarzı müşterilerine sunuyor. Iceberg`in kendine özgü tarzı ile üretmiş olduğu kıyafetler İtalyan, Fransız ve İngiliz mazisini bizlere anımsatıyor. Her ne kadar dağınık bir giyim stilini yansıtmış olsa da dünya çapında tutulan bir lüks marka olan Iceberg, henüz ülkemizde pek fazla tercih edilmeyen bir giyim tarzını benimsiyor diyebiliriz. Bu hoş koleksiyonda; uzun paltolar, yelekler,  dar ve kısa kesim paçaları olan rahat pantolonlar, V yaka kazaklar, kaşe ceketler, yan takılan şapkalar, uzun hırkalar ve deri ayakkabılar ön planda. Renk paletinde ise gri oldukça fazla kullanılmış. 














Uzun kaşkol ve yün eldivenlerinde göze çarptığı Iceberg koleksiyonu çeşitliliği ve farklılığı seven erkeklerin oldukça hoşuna gidecek tarzda modellerden oluşmakta.

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder