Zara 2012 yaz bayan koleksiyonu

Bayanlar, yaz aylarının habercisi olan açık ve sade renklerin çiçekli ve karışık renkli desenlerle eşleştiği bir Zara koleksiyonuna hazır olun. Bu yıl yine kendine yakışan farklılıkta ve kendi tarzını yansıtan stillerde tasarımlar, Zara 2012 bayan yaz koleksiyonunu süslüyor. Rahat giyimi seven ve hiç bir şekilde kıyafetleri ile sıkıntıya gelemeyen bayanlar için oldukça ideal bir koleksiyon. Zara kadınları gardroplarınızda yaz ayları için yer açmaya başlayın bile. Çünkü bu yıl seçenekleri ve tarzları çok fazla.
Her sezon moda alanında trend ve belirleyici bir marka Zara. 2012 yazında da bayanların neler giyebileceği hakkında fikirleri, koleksiyondaki kostümlerden alabilirsiniz. Moda sevenlerin oldukça beğenisini kazanan son zara koleksiyonunu, bayanlar daha şimdiden 4 gözle bekliyor. Yaz aylarının renklerini tam anlamıyla vurgulayan çalışmalarda etek detayları, dantel ve tül detaylar kendini gösteriyor. Ayrıca her zaman olduğu gibi göğüs dekolteleri tasarımlara ayrı bir şıklık katıyor. 
Şort ve bluz kombinasyonu ile başlayan Zara kataloğunda, siyah ve beyaz renklerde mini etekli elbiseler, pantolonlu ve transparan tipi takımlar, derin yırtmaçları olan etekler ve bilek hizasındaki etekleri olan elbiseler ön planda. Hanımlar, koleksiyonda neler var neler yok? Buyurun bakalım.  Zara desenli bayan şort ve açık yeşil yazlık uzun kollu bluz.
Zara parlak siyah diz boyunda etekleri olan elbise.
Zara düz beyaz pileli pantolonlu bayan takım elbise.
Zara etek kısmı tüllü siyah elbise.
Zara açık sarı renk yırtmaçlı ve göğüs dekolteli yaz elbisesi.
Zara parlak beyaz yazlık elbise ve yazlık trençkot.
Zara siyah yanlardan transparan olan pantolonlu, üst kısmı dantel detaylı olan yazlık takım.
Zara karışık desenli uzun etekli yazlık elbise

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder