2012 kot pantolon modelleri

 Günümüzün en yaygın giyim trendlerinden birisi olan  kot pantolon ve jeans modelleri bay ve bayanlar için tasarlanmış, farklı renkteki ve stillerdeki modelleri ile görücüye çıktı. 2012 yılı jeans ve kot modelleri trendlerine göz attığımızda renk kombinasyonlarının çeşitliliği dikkatimizi çekiyor. Bayanlar dar kesim kotları tercih ederken, erkekler daha çok bol kesim olanları tercih ediyorlar. Gündelik yaşamında vazgeçilmezlerinden olan ve genellikle acil durumlarında kurtarıcısı olan pantolonları dikkatli seçmeniz gerekmektedir.
  Yaz kış fark etmeden, klasik veya spor tüm giyim trendleri ile uyum sağlayabilen kot giyimini sizin için araştırdık ve bakın ne gibi sonuçlara ulaştık:
-  Bay ve bayanların ortak tarzları olan jeans ve kotların özellikle taşlanmış ve yırtık modellerine rağbet ediliyor.-  Rahatlığı ve kullanım kolaylığı açısından tercih edilen kotlarda dokuma ve kumaşın cinsi önemli. Yeni sezon kot modelleri bu noktadan hareketle daha çok pamuklu ve seyrek dokunmuş kumaşlardan tercih ediliyor. Bu kotta yumuşaklığı da sağlayan başlıca unsurlardan.-  Dar paçalı ve klasik kesim tarzı üretilmiş kotlara olan ilginin  hiç eksilmeden sürdüğünü söylemek mümkün.-   Beraber düşünüldüğünde erkekler için kot üstüne tercih edilebilecek beyaz veya turuncu renkteki ceketlerin spor bir hava katacağını söyleyebiliriz.
  Geçmişten günümüze uzanan çizgide Levis, Lee Cooper, Rodi, Mavi, Diesel kot pantolonlar gibi bir çok markanın çok çeşitli ürünleri 2012 yılında da sizi bekliyor.



Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder