Christopher Kane Kış Koleksiyonu

Markaya can veren İskoç doğumlu moda tasarımcısı Christopher Kane kız kardeşi Tammy ile birlikte kombine çalışmalara imza atarak onun son derece yaratıcı tasarım stilinden yararlandı. Hazırladığı koleksiyonlar ile sürekli gelişen marka tasarımcısına aynı zamanda İskoç Moda Ödülleri Yılın En Genç Tasarımcısı ünvanını kazandırdı. Genel olarak bakıldığında yıkanmış kot yılan baskılar ve süper yumuşak kaşmir ürünlerinde kullanılan ana öğeler olarak dikkat çekti.
Christopher Kane markasının 2011-2012 sonbahar / kış koleksiyonu Londra moda haftasında sevenleriyle buluştu. Koleksiyonda tığ işçiliği ön plana çıkarken kalem etekler ve dokuma kumaşlı hırkalar da dikkat çekmektedir. Özelikle dokuma kumaşlı hırkalarda tortulu yeşil , kahverengi , turkuaz ve gri renkler ağırlıklı olarak kullanıldı.
Yeşil , mavi , kırmızı ve pembe renk ağırlığı ile dikdörtgen biçimli plastik kavramalı çantalar tamamlayıcı aksesuar olarak dikkat çekmektedirler. Özellikle kenarları mermer renk dalgalı ile zenginleştirilmiş krep elbiseler ile mükemmel bir uyum içinde oldukları gözlemlendi. Christopher Kane markasının bir klasiği olarak nitelendirilen file şeklinde eksik yaka panelleri bu koleksiyonda sıklıkla kullanılmadı.









Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder