Nike Kobe VII System Basketbol ayakkabısı ve fiyatı

Çıkardığı yepyeni ürünlerle 2012 yılına hızlı giriş yapan Nike, son basketbol ayakkabı modellerinden birisi olan Kobe 7 modeli ile yine çok başarılı. Amerikan profesyonel basketbol ligi olan NBA`de lockout süresinin dolması ile basketbol tutkunları için heyecan yeniden başladı. Bir basketbol ayakkabısında olması gereken en iyi teknolojiyi ve konforu bu kaliteli ayakkabılarda bulabilirsiniz. Ayakkabıların ismi, NBA`n en iyi basketbolcularından birisi olarak gösterilen Kobe Bryant`dan gelmektedir. Nike alışveriş sitesinde Ayakkabının fiyatı 145 Euro`dur. Üç farklı taban seçeneği, yüksek performans sergilemenizi sağlayacak bir sistem ve 4 adet değiştirilebilir orta taban seçenekleri ile Kobe 7 System, basketbol dünyasında devrim niteliğinde bir ayakkabı. Ayrıca çekiş gücü ve manşet yüksekliği basketbol severlerinin tüm taleplerini karşılayacak.  Ayakkabılar oldukça hafif olmasının yanı sıra, Nike ayakkabılarının en iyi özelliklerinden birisi olarak gösterilen Nike zoom özelliği ile performansa duyarlı yastıklama sistemi, yere iyi basış ve manevra kabiliyeti için ince tasarım ayakkabının teknolojik özellikleri. Telli iç astar sistemi hafif bir destek ile ultra konforu sağlamaktadır. Flywire sistemi aktivite sırasında ayaklarınızın kaymasını azaltmaya yardımcı olur. Ayakkabının üst kısmına yerleştirilen ince naylon fiberler ise stratejik bölümlerde gücü ve dengeyi sağlar.  

İsterseniz Nike resmi alışveriş sitesinden Custom renk seçeneği ile sevdiğiniz renklerden oluşan bir Kobe 7 ye sahip olabilirsiniz. 

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder