Adidas Samba çeşitleri ve fiyatları

Bir Adidas ayakkabım olsun ve gündelik olarak istediğim her yerde ve her çeşit sportif elbise ile giyeyim diyorsanız, yine bir Adidas efsanesi olan Samba modelleri tam size göre. Sambalar, sade ve kibar bir görüntüsü ile kot ve keten başta olmak üzere çoğu pantolon çeşidi ile rahat kombine edebileceğiniz bir Adidas ayakkabı modeli. Üstelik erkek Samba koleksiyonu, renkleri ve çeşitliliği ile en zengin Adidas ayakkabı koleksiyonlarından birisi olarakta bilinmekte. Adidas'ın en beğenilen ve en çok satılan ayakkabı türlerinden birisi olarakta göze çarpan Sambaların en önemli özellikleri ise; konfor için tam tahıl deriden yapılmış bir üst kısım, ayak sağlığı ve rahatlığı için astardan yapılmış iç dizayn, her koşulda sağlamlık için tercih edilen kauçuk tabanlardır. Her zaman son üretilen modelleri ile kataloğu zenginleşen Adidas Sambaların, yeni sezonda ki erkekler için olan modellerinden oluşan tüm çeşitlerine ve kaç para olduklarına aşağıdan bakabilirsiniz.  Lacivert, beyaz çizgili Adidas Samba modeli.
Kahverengi tabanlı, beyaz üstü siyah çizgili Adidas Samba modeli. 
Beyaz üst kısımlı yeşil çizgili Samba modeli. 
Yeşil renk yazılı gri tonda üst kısımlı Adidas Samba modeli. 
Kahverengi klasik erkek Adidas Samba. 
Turuncu renk beyaz çizgili süet deriden Samba modeli. 
Beyaz derili kırmızı çizgili Adidas Samba modeli. 
3 renkten oluşan Adidas Samba. 
Adidas Samba Star Wars modeli. 
Siyah renk kahverengi tabanlı Samba. 
Siyah üzeri beyaz çizgili klasik erkek Adidas Samba modeli. 
Mavi tabanlı siyah Adidas Samba modeli. 
Diğer tüm Adidas Samba türlerine aşağıdan bakabilirsiniz.  


Sambalar; Adidas Originals koleksiyonları arasında da yer almaktadır. Ayrıca tüm spor ayakkabı modelleri ile ayakkabı modasında damgasını vuran Adidas, 2012 yılında da yepyeni Samba modellerini Adidas tutkunlarına sunulacaktır.  

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder