Mou 2012 bayan bot modelleri ve fiyatları

Yavaş yavaş sonbahar ve kış aylarına doğru ilerleyen zamana paralel olarak hava sıcaklıkları da düşmeye başlıyor. Dolayısıyla insanların giyim konusunda bir geçiş yapması gerekiyor. Özellikle bu geçiş dönemi bayanlar için oldukça zor bir dönem olarak karşımıza çıkıyor. Yazlık , açık ve rahat ayakkabılardan kapalı, kalın tabanlı , boğazlı bot kullanımına geçmek biraz sıkıntılı olsa gerek. Shelly Tichborne tarafından 2002 yılında Londra merkezli bir etiket olarak karşımız çıkan Mou firması bayanlar için bu sıkıntıları ortadan kaldırmak adına sonbahar kış sezonu için yeni model şık ve bir o kadar da rahat yapıda botlarını bayan kullanıcıların hizmetine sunuyor.Birçok Hollywood yıldızının ilk tercihi olarak göze çarpan Mou marka botlar henüz Türkiye de bir mağaza üzerinden satış yapmamakla beraber bunun için üretici firma tarafından arayışlar sürmektedir.Ürünlerin tamamında doğal elyaf kullanılmış olup keçi postu , buzağı saçı bunlardan bazılarıdır. Ayrıca tığ dikişi ile üretilmesi ayrı bir doğallığıdır. Mou bayan botlarını şu an itibariyle net-a-porter.com adresinden sanal olarak , İtalya dan Sunflowers&Biffi mağazasından , Almanya da Mercedeh mağazasından , Hong Kong da Lane Crawford ve Japonya da United Arrows mağazalarından temin etmeniz mümkündür.
Mou rabbit trimmed shearling boots ( Fiyat : 250 öa3 ) ;Koyu kahverengi rengi ile sonbahar aylarının özelliklerini yansıtan Mou nun bu model bayan botu tavşan kesim olarak dikkat çekmektedir. Yuvarlak buruna sahip ön yapısı ayak parmaklarında rahatlığı ön plana çıkarırken kauçuk tabanı hem ayağı sarmaya hem de tabandan ısı alımını engellemeye yarar.
Mou montana metallic leather boots ( Fiyat : 220 öa3 ) ;
Mou nun bu modeli ile gardrobunuzda yeni bir trend açın. Metalik deri bot görkemli bir görüntü kazanmanızın yanında vücut üzerine yapışan kot pantolonlarla muhteşem bir ikili olabiliyor. Koyun derisinden üretilmiş olup ayağı kavrama özelliği ile dikkat çekiyor. Tabanın iç kısmında yün döşeme olmasının yanında alttan kauçuk kaplıdır. Mou botların tipik özelliği yuvarlak burun bu modelde de karşımıza çıkıyor.
Mou Eskimo textured-leather boots ( Fiyat :208 öa3 ) ;
Eskimo tarzı Mou çizmeleri kumlanmış deri dokusu işlemesine sahiptir. İçerisinde krem rengi koyun astarı mevcut olup kavisli bir topuk yapısına sahiptir. Ayrıca yuvarlak burun bu model için de söz konusudur.

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder