Converse bot modelleri ve fiyatları

Converse genelde yaz ve bahar aylarında giyilen bir ayakkabı tipi olarak bilinmekte. Fakat kışlık modellerini üretmeye başlayan firma, soğuk havalarda da Converse tutkunlarını sevindiriyor. Yeni koleksiyonunda bay ve bayanlar için spor kıyafetlerini oldukça iyi kombin edebilecekleri güzel çeşitler bulunmakta. Renk tonlarında ise, Converse ayakkabılarda en çok tutan renkler olan siyah, gri ve kahverengi ön planda.  
Koleksiyonda en dikkat çeken unsur; markanın en önemli ve en beğenilen koleksiyonlarından birisi olan Chuck Taylor modellerinin, kışlık bot ve çizme versiyonuyla karşımıza çıkıyor olması. Bazıları kanvaz tipi, bazıları deri, bazıları ise rugan ve naylon karışımından imal edilmiştir. Ayakkabıların en önemli özellikleri bilindik Converse ayakkabılar gibi gözükmesine rağmen, bir bot için tam anlamıyla dayanıklılık gerektiren herşeyin olması. Yünlü iç kısımlar, dayanıklı tabanlar ve kaliteli deri sayesinde ayaklarınızın bu botlar ile kış aylarında üşümesi imkansız gibi.
Bu yıl eski modellerine yenilerinide ekleyen ve hatta tüm bu modellerde indirime giden Converse`nin yeni sezon erkek ve kadın bot modellerini, ayrıca kaç para olduklarını sizlerle paylaştığımız konumuzdan inceleyebilirsiniz.    
Gri Converse erkek bot.
Siyah deri kanvaz tipi erkek bot. 
Çikolata rengi deri erkek Converse bot. 
Gri Converse rugan - naylon bot.
Koyu gri Converse bayan bot. 
Kahverengi kanvaz Converse bot.
Siyah yünlü Converse Bot.
Siyah bayan ucu naylon Converse bot.
Gri bayan Converse bot.
Anlaşılan o ki, Converse 2012 kış aylarında da ayakkabı modasının vazgeçilmezlerinden birisi olmaya devam edecek.

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder