Ralph Lauren 2012 kış koleksiyonu

Ralph Lauren kadın koleksiyonu 1930 ların ipek ve şifon esintisini, Çin işlemeleriyle birleşerek; zarif ve ışıltılı bir şekilde bayanların beğenisine sunuyor. Ralph Lauren 2011-2012 sonbahar kış koleksiyonunu, Çin kültürünün göz alan zarif işlemeleri ve 1930 ların etekleri uçuşan ipekli elbiselerinden oluşan elegan stilinden ilham alarak tasarlamıştır. Tasarımlarda kullanılan ana renk siyah olmakla beraber bunun yanı sıra bu gizemli ve sofistike tasarımlara; nostaljik yeşil, mücevher kırmızısı, yoğun mor, beyaz ve kahverengi gibi renkler de eşlik ediyor. Koleksiyonun günlük giyim bölümü; vücuda oturan seksi siyah elbiseler, şifon gömlekler, yünlü bol kesim pantolonlar, deri döpiyes takımlar ve kürklü paltolardan oluşuyor. Gece kıyafetleri ise; ipek ve şifonun kadınların içine işleyen göz alıcı Çin işlemeleriyle daha da göz alıcı bir höe2le dönüştürdüğü, sofistike bir Ralph Lauren kadın kreasyonu yaratıyor.
Sade ama çarpıcı ipek gece elbiseleri ve üzeri rengöe2renk işlemelerle dolu pelerinlerle kombine edilen dar kesim kadın smokinleri bu sezonun gözde tasarımları arasında kendisine yer buluyor ve adından çokça söz ettiricek gibi duruyor.













Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder