Burberry 2012 kış erkek pantolon koleksiyonu

Lüks ve zarif giyimin öncü markalarından Burberry, 2011-2012 sonbahar kış sezonuna hızlı giren moda markalarından birisi oldu. Dünyaca tanınan bir çok ünlü tarafında da tercih edilen Burberry, 2012 erkek skinny pantolon koleksiyonu ile yine göz kamaştırıyor. Türkiye'de erkekler tarafından belirli kesimler hariç çok fazla tercih edilmeyen dar kesim canvas tipi pantolonlar, Burberry'nin kendine özgü tasarımı ile oldukça dinamik bir görünüme sahip. %100 yün kumaştan imal edilen ve fiyatları 395 Euro ile 495 Euro arası değişen, Burberry 2011-2012 erkek pantolon koleksiyonunda ki kanvas tipi dar kesim pantolon modellerinin resimlerine aşağıdan göz atabilirsiniz. 
Burberry 2012 Erkek Pantolon Kareli
Burberry 2012 Erkek Pantolon Kahverengi


Burberry 2012 Erkek Pantolon Gri

Burberry 2012 Erkek Pantolon Lacivert
Burberry 2012 Erkek Pantolon Siyah



Dar kesim pantolonların her erkeğin vücut yapısına gitmediği bir gerçek. Ülkemizde skinny pantolonları, daha çok modayı takip eden ve kendine güvenen şehirli erkeklerin tercih ettiğini söyleyebiliriz. Burberry 2012 sonbahar kış sezonu erkek pantolon koleksiyonunda, siyah, kahverengi ve gri gibi koyu renk tonlarına yer vermiş.

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder