2012 Mont ve Ceket Modası

2012 yılı kreasyonları son hızla meydana çıkmaya başladı. Daha önceki makalelerimizde ayakkabı ve etek modasını tartışmıştık. Bu makalemizde ceket ve mont modasını tartışacağız. Aslında önceki senelere baktığımızda, 2012 yılı modası bir hayli güzel olacağa benziyor. Çünkü tarzlar genellikle klasik ve spor karışımı bir hal almıştır. Bu tarzlarda insanlara bir hayli yakışmaktadır.2012 yılında bayanlar için deri ceketler ve kısa ceketler moda olacağa benziyor. Ama daha çok deri ceketler tercih edilecek gibi görünüyor. Aynı zamanda kısa ceketlerin salaş bir hal alması da gözleri dolduruyor. Aslında bayanlar için salaş giyinme bir hayli yakışıyor. Çünkü vücutlarının yapısına en uygun giyinme tarzı budur. Bir çok bayan vücutlarına oturan ceketler giyinmektedir. Aslında bu durum kimi zaman kötü görünmektedir. Bu yüzden bu tarz durumlarda salaş kot ceketleri tercih etmelidirler. Önümüzdeki yılda salaş ceketler ve deri ceketler bayanların modası olacaktır. Aynı zamanda kısa ve naylonumsu montlar bayanların modası olacaktır.


Son yıllarda erkekler açısından moda denince akla direk olarak firması gelmektedir. Önümüzdeki sene erkekler için kesinlikle deri ceketler moda olmayacaktır. Uzun dizlere doğru sarkan ve çeşitli kumaşlardan yapılmış ceketler moda olacaktır. Aslında bu tarz ceketler baylara bir hayli yakışmaktadır. Önümüzdeki sene hem bayanlar, hem de baylar için muhteşem bir yıl olacağa benziyor.

2012 yılı modasında hem baylar, hem de bayanlar için mont çeşitleri pek tercih edilmeyecek. Çünkü bu sene montlar pek moda olmayacağa benziyor. Genellikle ceket ağırlıklı bir moda yılı olacağa benziyor. Uzmanların konuşması bu yönlü gözüküyor. Aslında ceketler insanlara çok yakışmaktadır. Çünkü montlar çok kaba durmaktadır. Bu sebeplerden ötürü önümüzdeki sene moda, ceket modası olacaktır.
Her sene moda bir takım insanları üzmektedir. Ceketler kilolu bayanlara ve erkeklere hiç yakışmamaktadır. Önümüzdeki sene ceket modası olacağından ötürü kilolu insanlar bir hayli üzülecektir. Üstüne üstelik önümüzdeki sene mont modası hiç olmayacağından ötürü bu durum bir çok insanı kötü etkileyecektir

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder