Grammy 2012 kırmızı halı elbiseleri

Her yıl düzenlenen ve ilgiyle takip edilen Grammy ödülleri bu senede nefesleri kesti. Yılın albümü ve yılın şarkısı gibi 6 ödülü alıp götüren Adele, gecenin kahramanıydı. Fakat aynı başarıyı seçmiş olduğu kıyafetlerde de göstermiş olduğunu söyleyemeyiz. Bu tip organizasyonlarda ödüller kadar tabiki ünlü şarkıcıların giymiş olduğu elbiseler takip ediliyor. Gecede makyajı, takıları ve kıyafetleri ile ön plana çıkan ünlülerin resimlerini bu konumuzda sizlerle paylaşıyoruz. Son senelerin en çok tercih edilen abiye tiplerinden olan balık etekli abiyeler yine bir çok ünlünün üstünde görüldü. Anlayacağınız deniz kızları bu gecede de baş roldeydi. Aşağıdaki galeriden hangi ünlünün ne tür kıyafetleri tercih ettiğini görebilirsiniz.
Geceye tam anlamıyla damgasını vuran Adele, fazla kilolarını saklamak ve daha ince görünmek için siyah bir elbise seçmiş. Henüz 24 yaşında olmasına rağmen oldukça büyük gösteren sanatçının giydiği kıyafet üzerindeki parlak detaylar dikkat çekiyor. 
Carrie Underwood seçmiş olduğu üzeri siyah noktalı olan beyaz kıyafet ile yine oldukça şıktı. Dekolteli bir elbise tercih etmemesine rağmen güzelliği ile ne giyse yakışır dedirten bir ünlü. Ayrıca tenine uygun makyajı ve takılarıda fena değil.
Asi kız Fergie kıyafeti ile gecenin en çok dikkat çekenlerinden birisiydi. Fergie, turuncu işlemeli ve transparan kıyafeti ile oldukça cesurdu. 
Genelde uzun eteklerin dikkatleri çektiği gecede kısa etekli bir elbise seçen Giulia Rancic, sade güzelliği ve saçları ile başarılıydı. 
Jessie J saçları, makyajı ve seçmiş olduğu metalik renkteki parlayan elbisesi ile kendi tarzını ortaya koydu. 
Bu güzel gecede Katy Perry mavilere bürünmüştü. Zaten güzel bir bayan olan Katy, mavi saç rengi ve mavi kıyafeti ile gecenin en gözde sanatçılardan birisi olmayı başardı.  
Bir çok bayanın tercih etmeyeceği veya cesaret gösteremeyeceği bir saç rengi seçen Kelly Osbourne`nin saçları ve makyajı pileli elbisesi ile oldukça uyumluydu diyebiliriz.
Kıvırcık saçları ve güzel yüzü ile Kelly Rowland, giymiş olduğu krem rengi elbise ve küpeleri ile oldukça şıktı. 
Belkide değişikliği en çok sevenlerden birisi Rihanna. Devamlı karşımıza değişik saç renkleri ile çıkan Barbados`lu güzel giymiş olduğu dekoltesi bol kıyafet ile tüm gözleri üzerine çekmeyi yine başardı diyebiliriz. Göğüs dekoltesi ve sırt dekoltesi onun güzel fiziğine çok yakışıyor diyebiliriz. 
Taylor Swift ise nostaljik görünümlü, tül ve dantel detaylı açık kahverengi kıyafeti ile gecede boy gösterdi

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder