2012 Erkek Tişört modelleri

Ülkemizde t-shirt denildiğinde ilk akla gelen markalar Polo ve Tommy Hilfiger. Bu markalar aynı zamanda trendi de belirliyorlar tişört sektöründe. 2012 erkek t-shirt modelleri koleksiyonları zengin ürün çeşitliliği ile sunuluyor.
     Tişörtlerin erkek ve bayanlar için özgürlüğü, gençliği, rahatlığı vurguladığını biliyoruz. Çocuk, genç ve yetişkinler için hazırlanmış tişört modellerinde düz ve çizgili desenlerin ağırlıklı kullanıldığını görmekteyiz. Bunun yanında yaka modelleri de çok farklılık gösteriyor. Tişörtler özellikle boyun ve göbek kısmını kaplayan ürünler olduğundan tişört seçiminde fiziksel özellikleriniz de önem taşıyor. Boyun kısmı kısa olan erkekler için önereceğimiz tişörtler v yaka veya polo tarzı klasik tişörtler. Sıfır yaka tişörtleri kullanmanızı tavsiye etmiyoruz boynunuz kısa ise. Daha uzun gösteren v yaka tarzı modeller ile kilolu ve geniş beden erkekler daha fit bir görüntüye kavuşabilirler. Kolu ince olan erkekler için de kısa kollu tişörtler tavsiye edilmekte.    Mağazaya girdiniz ve tişört seçeceksiniz. Şunlara dikkat etmenizde yarar var:-   Canlı renkleri olan tişörtler sizi hem daha uzun ve genç gösterir hem de canlılık katar tarzınıza.-   Dar beden erkekler için daha dar kesim tişörtler uygun olur.-    Kumaş pantolonlarda düz renk t-shirtler daha uygun bir seçim olacaktır.Erkeklerin gündelik hayatta sık sık giydikleri t-shirtlere artık son derece önem vermesi ve seçici davranması ile modacılarda bu alanda yeni çalışmalara yer vermektedir.



Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder