2012 Mini Abiye Modelleri

 Fiziğinize güveniyorsanız bu sezonun en moda trendlerinden olan  ve tek parça olarak giyilen kısa, mini elbiseleri öneriyoruz. Altına topuklu bir ayakkabı da giyerek yaklaşan sevgililer gününde sevgilinizin aklını başından alabilirsiniz.
  2012 mini elbise modelleri şimdiden vitrinleri süslemeye başladı bile.Her biri birbirinden güzel olan bu tasarımlar sizi bekliyorlar. Bu tasarımlarda dikkatimizi çeken şeyler şunlar: özellikle parlak renkler tercih edilmiş. Her bayanın giymeye cesaret edemeyeceği straplez mini elbiseler ise bu sezonun en sıcak modelleri. Derin göğüs dekolteli modeller de yine giymesi cesaret isteyen elbiseler.
  Özel günlerde ve davetlerde daha koyu ve ağır renkler tercih edilebilir. Bu konseptte önem taşıyan diğer ayrıntılar ise; saçlarınızın elbiseniz ile olan uyumu, uygun ayakkabı seçimi ve çantanızdır. Saç modeli olarak topuz veya at kuyruğu modelleri uygun. Ayakkabı seçiminde uzun topuklu tercih edilmeli. Çanta ise ufak ve şık bir çanta modeli olursa harika bir seçim yapmış olursunuz.
  Bunun yanında size önerebileceğimiz diğer mini elbise modelleri ise; etek kısmı kırmızı güllerle kaplı bir mini elbise veya kırmızı ağırlıklı mini elbiseler olacaktır. Böylece çekim alanınıza giren herkes sizden ve güzelliğinizden gözünü alamayacaktır. Bayanların modayı takip ettikleri ve son dönemlerde mini elbiselere daha çok ilgi gösterdiğini belirtmekte fayda var. Bunun yanı sıra moda uzmanları sizler için en güzel mini elbiseleri 2012 kreasyonunda tanıttı.





Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder