Givenchy 2012 kış koleksiyonu

Givenchy bu yıl kış koleksiyonunda biraz klasik, biraz çılgınca ve biraz nostaljik esintileri bir arada görebileceğiniz bir kreasyon ile karşımızda. Genel olarak eşit ölçülerde romantik tasarımlara sofistike ve gotik bir görünüm aşılanmış. Kostümleri ile her zaman farklı olmayı başaran Givenchy, 2012 yılında her zamankinden çok daha farklı. 
Tokyo`da odaları süsleyen iris, güçlü ve nefis kokulu çiçekler, elbiseler üzerine işlenmiş olarak dikkat çekiyor. Aynı zamanda ormanların yüksek sesli kükreyen hayvanları panterler ve diğer vahşi hayvanların derilerinden esinlenilerek yapılmış olan kostümler; şık kemerler, ayakkabılar ve şapkalar ile kombine edilmiş. Moda gösterisinin açılış müziği olarak hayvan seslerinin kullanılması ise ne kadar değişik ve ilginç bir koleksiyon olduğunu kanıtlıyordu.  
Yaka tasarımlarında altın zincir görünümlü temalar, saf siyah etekler, yakasız patent ceketler ve saten tişört ile kombine edilmiş parlak siyah blazer ceketlerin birlikte oldukça iyi uyum sağladığını söyleyebiliriz. Ayakkabı tasarımlarında da yine çok ilginç ve farklı bir görüntüyü sunan Givenchy, altın sarısı ayakkabılar, vahşi hayvan temalı ayakkabılar ile kostümleri tamamlamış. Ayrıca resim baskılı spora kaçan kıyafetler, koleksiyondaki tarzın ne kadar farklı olduğunu bizlere göstermektedir. 














Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder