Lacoste sportif erkek kol saati koleksiyonu

Erkekler tarafından ülkemizde en çok alışveriş yapılan markalardan birisi olan Lacoste'nin, yeni sezon saat koleksiyonu oldukça zengin. Deri kayışlı, çelik kordonlu ve değişik renk tonlarında plastik kordonlu saat çeşitleri ile Lacoste, yine en çok tercih edilen markalardan birisi. Bir çok kişi için spor giyimde olmazsa olmazların başında, sportif giyimlerini tamamlayan en önemli aksesuar olarak saatler gelir. Aşağıdaki kataloğu incelediğimizde, spor bir saat için Lacoste oldukça iyi bir seçenek diyebiliriz. İç kadranların renkleri ile kayış renklerinin uyumu saatlerde ki en dikkat çekici özellikler. Dayanıklılık açısından ise 5ATM su geçirmez oluşları bir diğer önemli özellikleri. Ayrıca çelik kasalı fakat spor görünümlü saat modellerinden hoşlanan erkekler için, daha sade renklerde olan saat modelleri de bu koleksiyonda sunuluyor. Spor bir saat almayı düşünenler için Lacoste'nin yeni sezon erkek kol saati koleksiyonunu paylaşıyoruz.     
kahverengi kordonlu Lacoste kol saatiSarı kadranlı siyah deri kayışlı Lacoste erkek kol saati.

Siyah Lacoste kol saatiSiyah çelik kasalı turuncu renk deri kayışlı erkek kol saati modeli. Çelik kasa Lacoste kol saati
deri kordonlu çelik Lacoste kol saatiÇelik kasalı Lacoste yeni sezon erkek kol saati.Kahverengi deri kayışlı ve çelik kasalı su geçirmez erkek kol saati.Siyah renk çelik kasalı erkek kol saati modeli.siyah deri kordonlu Lacoste kol saati
mavi kadranlı erkek Lacoste kol saati
kirmizi Lacoste kol saatiKımızı ve beyaz çizgili Lacoste erkek kol saati modeli
mavi kadranlı ve mavi kordonlu Lacoste kol saati
Yesil Lacoste kol saatiYeşil çizgili ve yeşil kadranlı erkek kol saati.
Mavi kayışlı timsah logolu Lacoste erkek kol saati.

gri Lacoste kol saatiGri renk Lacoste erkek kol saati.

Lacoste yeni erkek kol saati modelleri ile, 2012 yılı saat modasında da adından oldukça fazla söz ettirecek gibi. Diğer tüm modeller için Lacoste'nin online satış mağazasında ki koleksiyonlarını inceleyebilirsiniz.

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder