2012 Altın küre ünlülerin giyimleri

Bu yıl 69.su düzenlenen Golden Globe ödülleri, 15 ocak tarihinde Colifornia`da sahiplerini buldu. Açıkca belirtmek gerekirse bu yıl Altın Küre ödül gecesinde birbirinden şık mı şık, kaliteli mi kaliteli elbiseler damgasını vurdu. Dünyanın en önde gelen aktrisleri o gece kırmızı halıda tüm güzelliklerini yansıttılar. Tabiki böyle bir günde en çok merak edilen konulardan biriside giyimleri oldu. Doğruyu söylemek gerekirse ünlüler giydikleri abiyeler ile birbirleriyle yarıştılar. Adına yakışır kalitede geçen organizasyon, kaliteli moda markalarının en iyi tasarımlarından oluşan bir gösteri gibiydi sanki. 
2012 Altın küre ödüllerinde elbiseleri ile en çok dikkat çeken ünlülerin resimlerini sizlerle paylaşıyoruz. 
O her zaman başarısının yanında güzelliğiyle de magazin sayfalarına konu olmuş bir ünlü. Angelina Jolie giymiş olduğu kırmızı yaka detayları olan parlak beyaz uzun yırtmaçlı eteği olan elbisesi ve kırmızı çantası ile yine oldukça başarılıydı.  
Charlize Theron, biliyorsunuz ki son yılların en başarılı ve en çok izlenen ünlülerinden birisi olarak gösterilmekte. Güzelliğine ve tarzına yakışacak bir elbise modeliyle dikkat çekiyor. Derin göğüs dekoltesi ve  uzun etekli elbisesi onu gecenin en şıklarından birisi yapıyordu. Ayrıca saçına takmış olduğu bantta elbisesini tamamlayan bir aksesuar olarak oldukça iyiydi.  
Ödül töreninin en cesaretli ünlülerinden biriside kesinlikle Jenna-Dewan`dı. Sırt ve göğüs dekoltesinin yanı sıra, bacakları gösteren yeşil renk transparan bir elbise giyen güzel oyuncu en dikkat çeken ünlülerden birisi olmayı başardı.   
1966 doğumlu olan ve yaşına göre fiziğiyle dikkat çeken ABD`li oyuncu Julianna Margulies, çok fazla gösterişli olmayan ama kendisine yakışacak bir tarzda mor renkte elbise seçmiş.  
Gecenin çok fazla gösteriş olmayan elbiselerinden birisini giyen Mila Kunis, gençliğinin ve güzelliğinin verdiği dinamiklik sayesinde bu siyah ve sade elbiseyi oldukça iyi taşıyordu.   
Törende kırmızı elbisesi ile boy gösteren sarışın bomba Reese Witherspoon gülen ve sempatik yüzü ile geceye başladı. Giymiş olduğu elbise sanki bir deniz kızını anımsatıyordu. En dikkat çeken kısım ise etek detaylarıydı. 
Bir başka siyah rengi seçen yıldız Rooney Mara`nın giydiği siyah kıyafette ise en dikkat çeken kısım, üst üste fiyonk süslemeleri ve tül süslemeleri olan göğüs dekoltesiydi. 
Senelerin eskitemediği ve filmlerin en çok aranan oyuncularından birisi olan Salma Hayek, vücut hatlarını oldukça iyi gösteren, üst kısmı altın sarısı parlak kumaşlardan yapılmış siyah kıyafeti ile gecedeydi. 
1991 Amerika doğumlu genç aktris Shailene Woodley, beyaz kıyafeti ile büyülüyordu. Zaten güzel bir bayan olan Shailene, giymiş olduğu kaliteli kostümü ile oldukça hoş görünüyordu.  
Geceye damgasını vuran kıyafetlerden birisini taşıyan Lea Michele, parlaklığın ve desenlerin bol olduğu bir kıyafet ile karşımızdaydı. Parmağındaki yeşil yüzük ise, üzerinde taşıdığı asil kıyafetle oldukça iyim uyum sağlıyordu. 2012 Altın küre ödüllerinde ünlülerin giyimleri

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder