Valentino 2012 kış bayan koleksiyonu

Moda dünyasında bu yıl zariflik, şıklık ve lüksün en iyi şekilde sergilenmiş olduğu 2012 sonbahar-kış koleksiyonları arasında, tabi ki Valentino gibi bir markayıda ön plana çıkarmak gerekir. Harika tasarımlarından çok moda sektöründe ki isminin daha önde olduğu markalar vardır. Bunlardan biriside kesinlikle İtalyan'nın dev markası Valentino`dur. Valentino denilince moda dünyasında her zaman için ayrı bir paragraf açılmıştır. 2011-2012 sonbahar kış sezonu Valentino bayan günlük elbise ve abiye modellerinin yer aldığı koleksiyon, tam anlamıyla zenginliğin ön plana çıktığı bir kreasyonu sunmakta. Özel günler, kokteyliler ve davetler için tasarlanmış olan birbirinden harika abiyelerin yanı sıra, günlük yaşamında da lüks giyinmeyi seven bayanlar için hazırlanmış olan elbiseler büyülüyor. Çoğu ünlünün ve tanınmış sanatçıların da tercih ettiği Valentino, tam anlamıyla parası olanın erişebileceği bir marka. Dantelli, transparan, pileli ve derin göğüs dekolteli elbise modellerinin yer aldığı koleksiyondaki, elbise modellerinin en önem özellikleri; özenle seçilmiş olan %100 ipek kumaştan üretilmesi, usta ellerin işlediği tüllü detaylar, şifon kumaştan yapılmış yan ve yaka kısımlarıdır. Kısacası her detayın günler aldığı bir çalışmanın eseri olan bir koleksiyon. Aşağıdan koleksiyondaki bazı abiye ve elbise modellerinin fiyatlarının ne kadar olduğunu inceleyebilirsiniz.  














Bayan lüks giyim modasında, her zaman için ön planda olan moda evlerinden Valentino`nun 2012 yılında da trend bir marka olması kaçınılmaz gözüküyor

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder