2012 tesettür giyim modası

2012 yılında tesettür modası geçen yıla göre farklı bir hal alıyor. Daha önceki yıllar genellikle spor ve biraz açık bir moda ortaya çıkıyordu. Oysa 2012 yılında tesettür modası klasik tarzda olacağa benziyor. Türkiye de bir çok bayanın kapalı olmasından ötürü, tesettür modası bir çok modacıya göre çok önemlidir. Tesettür modasında tam olarak kıvamı oturtmak gereklidir. Çünkü bazen haddinden fazla açık modeller bayanların sinirlerini bozuyor.
2012 yılında ünlü markaların koleksiyonlarını incelediğimizde tesettür modasında renkler daha çok koyu tonlarda seyredecek. Fakat vazgeçilmeyen açık renk tonlarda da modellerde yerini alacak. Genellikle kahverengi, mor, mavi ve bordo renkler bu yıla damgasını vuracağa benziyor. Aynı zamanda 2012 yılında tesettürlü bayanların giyiminin en önemli parçalarından çeşitli modellerde pardesülerde koleksiyonları süslüyor. Bu yıl aslında bayanlar için eşarp seçimi bir hayli kolay olacak. Sadece koyu tonlarda bir pardüse ve eşarpla modayı takip edebilirler. Aynı zamanda uzun çizmeler bu yıla damgasını vuran trendlerden olacak.
2012 yılında aynı zamanda daha çok genç tesettürlü bayanların tercih ettiği deri ceketlerde modaya hızlı giriş yapacak. Kahverengi deri ceket ve altına giyilecek uygun renklerde etekler ile modaya ayak uydurabilirsiniz. Aynı zamanda çok fazla kısa olmamak kaydı ile kısa etek kullanarak ve altına uzun çizme kullanarak modayı da takip etmeniz mümkün. Tesettür modası son yıllarda bir hayli çeşitlilik göstermiştir. Geçtiğimiz yıllarda tesettürlü bayanlar eşarp seçimini tesettür giyim tarzını zaman zaman sorun etmiştir. Çünkü modacılar hiçbir zaman tam kıvamını ortaya koyamamıştır. Oysa önümüzdeki yıl mükemmel bir moda, tesettürlüleri bekliyor olacak.
Tesettür modasına takı olarak güneş gözlükleri ayak uyduruyor. Açık tonlarda olacak güneş gözlükleri de modanın bir parçası olacaktır. Kısacası kısa ceket, kısa etek ve uzun çizmelerle tesettür modasını takip edebilir ve şıklığınız ile her ortamda fark edilen bir bayan olabilirsiniz. Bu yıl, çeşitli tarzlarda giyinen bayanlar açısından mükemmel bir moda yılı olacak.
Aynı zamanda bayanlar için 2012 yılında çanta modelleri de klasik ve spor karışımı olarak ortaya çıkıyor. Her yıl spor veya klasik tarzlar seçilirken, bu yıl tamamen bu iki tarzın karışımı ortaya çıkıyor. Giyimde koyu tonlar seçilse de, çantada açık tonlar seçilmektedir. Bu durum tesettürlü bayanlara garip gelebilir ama kesinlikle çok güzel görünmektedir. Bir ara denemenizi öneriyoruz kesinlikle.

Vakko, Aker, Arancia, Akel ve Beymen gibi ünlü markaların eşarp koleksiyonlarını incelemenizi tavsiye ederiz.

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder