Nike bayan eşofman modelleri

Son yıllarda bayanların spor yapmak dışında, evde ve dışarıda gezerken çok fazla kullandığı giysilerinden biriside eşofmanları. Üzerinize yakışan kaliteli bir eşofman veya spor tipi pantolon için tabiki Nike en iyi seçeneklerden birisi. 2012 sezonunun açılmasıyla birlikte, Nike satış noktaları yeni sezon sportif ürünlerle reyonları süslenmeye başladı. İsteyenler vücut hatlarını gösteren dar eşofmanlar, daha rahat giyinmeyi sevenler ise bol kesimli ürünleri Nike`da bulabilirler. 
Nike eşofmanlarının dışında yine son yıllarda bayan modasında adından çok fazla söz ettiren şık taytlarda Nike`n bayan koleksiyonunun en önemli parçalarından. Vücudu olduğu gibi saran fakat oldukça rahat olan bu taylar ile üzerinize giyeceğiniz tunikler, bluzlar veya svetşörtler ile oldukça sportif bir uyum yakalayabilirsiniz. Nike taytlarının en önemli özelliklerinden biriside kalça ve vücut tipinize göre rahatlıkla uyum sağlayabilmesidir. Ayrıca stratejik olarak yerleştirilmiş dikişlerdeki görsellik, belinizi rahat tutmak ve iyi şekilde kapsayabilmek için esnek bir kemerlere sahip olması ve vücudunuzu her daim sıcak tutmak için poli kumaştan imal edilmiş olması diğer önemli özellikleri. 
Aşağıdan Nike`n yeni sezon koleksiyonundaki bazı spor pantolonlarının, taylarının ve eşofman altlarının fiyatlarına göz atabilirsiniz. 
Nike Legend Slim Fit: öa335.00 
Nike Loose Fit : öa335.00 
Nike gri slim fit: öa332
Nike athletic Department gri tayt: öa322 
Nike Obsessed eşofman altı: öa335 
Nike 6 Dri-Fit : öa345 
Nike G87 Woven : öa345 
Nike Square Up: öa339 
Nike Street pantolon : öa343
Nike siyah Legend tayt: öa335 
Nike French Terry Loose Fit : öa335 
Nike düz spor pantolon : öa345

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder