Adidas 2012 Stella McCartney mont modelleri ve fiyatları

Bayanlar kendinize şık sportif bir mont veya ceket mi bakıyorsunuz? O zaman Adidas`ın 2011-2012 kış koleksiyonuna göz atmanızı tavsiye ederiz. Birde bu hoş koleksiyondaki tasarımların dünyaca ünlü İngiliz moda dizayncısı Stella McCartney`in imzasını taşıdığını söylersek, nasıl bir koleksiyon ile karşılaşacağınızı az çok tahmin edebilirsiniz.Sportif olmasına rağmen klasik tarz belden oturtma montların kesimini, bu güzel kışlık montlarda görmeniz mümkün. Adidas bu koleksiyonunda diğer senelere göre biraz daha seksi bir görüntüyü bayanlara sunuyor. Kreasyonda, şişme ve düz bayan montlarının dışında, yağmurlu havada spor yaparken veya günlük yaşamınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz yağmurluklar ve bazı spor dallarında kullanılan mont modellerinden esinlenilerek tasarlanmış olup, uzunluğu bele kadar olan kısa ceket tipi modeller yer almakta. Adidas`ın bayanlar için üretmiş olduğu bu kışlık ürünlerin özellikleri ise; yumuşaklığı ve rahatlığı sağlamak için hafif yalıtımlı malzeme, rüzgarlı havalarda boğazlarınızı koruyan terlemeye karşı önlem alınmış kısımlar, bir çoğunda iki yönlü fermuar özelliği, soğuklara karşı yüksek yakalar, PrimaLoft yalıtım özelliği ile en zorlu kış koşullarında bile sıcak ve rahat tutması, montların stilisti Stella McCartney`in logosu ve son olarak %100 yırtılmaz naylon teknolojisidir. Adidas Stella McCartney bayan koleksiyonundaki mont, ceket ve yağmurluk modellerine, ayrıca kaç para olduklarına aşağıdan göz atabilirsiniz.        








Adidas yeni sezon belden kemerli, kapşonlu ve şişme mont çeşitleri ile, 2012 spor bayan mont modasında adından yine çok fazla söz ettireceğe benziyor.

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder