Adidas Erkek koşu ayakkabısı modelleri ve fiyatları

Adidas, geniş ayakkabı koleksiyonunda ki koşu ve yürüyüş ayakkabısı modellerine her geçen yıl yenilerini ekliyor. Tasarımı ile bu ayakkabı çeşitlerinden en dikkat çekici olanlardan biriside, Climacool ride modelleri. Ülkemizde insanlar tarafından spora verilen önem günden güne artmakta. Her yaşa uygun en iyi sporlardan biriside kesinlikle koşular ve yürüyüşlerdir. Climacool göze hitap eden renklerin dışında, üstün konforu ile tam anlamıyla koşu için dizayn edilmiştir. Ayrıca yürüyüşlere çıkanlar içinde oldukça ideal bir modeldir.Bu şık ve konforlu ayakkabıların özellikleri ise; koşu esnasında terleyen ayaklar için 360 derecelik bir soğutma sağlaması, nemlenmeye karşı dizayn edilmiş üst kısım, koşu için önemli olan hafiflik, kaliteli ve sağlam kumaş ile kaplı dış yüzey, taban konforu için esneklik, aşınmaya dayanıklı ve havalı tabanlar. Bu kaliteli spor ayakkabılarının fiyatları ise; 68 dolar ile 90 dolar arasında değişmektedir. Aşağıdan detaylı resimlerini inceleyebilirsiniz.Adidas Climacool Ride Sari
Adidas Climacool Gri

Adidas Climacool Ride gir siyah
Adidas Climacool Ride Kirmizi

Adidas Climacool Ride turuncu
Adidas Climacool Ride Siyah
Adidas Climacool Ride Siyah beyaz


  Siyah, beyaz, mavi, gri ve kırmızı renklerin göz kamaştırdığı Adidas Climacool modellerinin 2012 yılında da bir kaç modeli çıkacaktır.

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

1 yorum: