Tommy Hilfiger 2012 kış bayan elbise modelleri

Her zaman kendine yakışan kalitede ve şıklıkta üretim yapan Tommy Hilfiger, 2012 kış sezonunda da kalitesini ve kendine has çizgisini en iyi şekilde vurgulayan markalardan birisi. Dünya çapında olduğu gibi ülkemizde de en fazla tutulan hazır giyim markalarından birisi olarak gösterilen Tommy`de bu yıl, koyu renklerde klasik kıyafetler ve deri kıyafetler ön planda. Ayrıca birbirinden şık ve kıyafetlerle uyumlu aksesuarlar ise 2012 Tommy Hilfiger kış bayan koleksiyonunu renklendiriyor. 
Aslında bazı tasarımları ile radikal farklılık içerisinde olduğunu gösteren Tommy, her sene şahit olunduğunuz gibi bu senede heyecan verici bir kreasyon tanıttı. Zaten vizyonunda yenilikçi bir moda anlayışına sahip olan bir marka. Fakat bu yenilikçi anlayışı son zamanların trendi olan nostaljik giyime uyarlaması modacılar tarafından oldukça beğeni topladı. Tommy Hilfiger kumaşın cömertçe kullanıldığı bir pantolon ve çift düğmeli bir blazer ceketten oluşan klasik bir takımla koleksiyonu açtı. Daha sonrasında tasarımları deri etekler, pantolonlar, yün kazaklar ve tunikler, ayrıca uzun mantolar, lüks montlar ve kabanlar takip etti.  
Harika tasarımlarda yün şallar ve pançolarda en çok beğenilen ürünler olarak gösterildi. Pembe bir pist üzerinde oldukça güzel modellerle koleksiyonunu tanıtan bay Hilfiger, bu senede kendisine yakışanı sergiliyor. 













Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder