2012 Gelinlik modelleri

Bu yıl markaların gelinlik koleksiyonları oldukça fazla çeşidi sizlere sunuyor. Dünyanın en önde gelen gelinlik markalarından gelinlik almak biraz maliyetli olsada, bu özel gün için değecek gibi. Beyaz gelinliğin dışında gelinlik giymek, yakın zamana kadar oldukça radikal bir hareket olarak kabul edildi. Fakat artık bu değişik renkleri tercih edenler için tasarımlarda yapılmakta. Markalar 2012 de değişiklik arayan gelin adayları için beyaz gelinliğin dışına bej, açık sarı, gümüş, lila ve krem gibi renklerede yer veriyor. Gelin adayları bu yıl gelinlik seçiminde oldukça fazla zorlanacaklar.

2012`de gelinlikler üzerinde değişik renklerde dantelli süslemeler, fiyonklar ve aksesuarlar dikkatleri çekiyor. Bu yılın trendlerinde askısız ama göğüs dekolteli illüzyon tarzında modellerde moda olacak. Kendi gücünü vurgulayarak yumuşak, zarif, cazibeli ve romantik bir gelin olmak için oldukça fazla tercih olduğundan kafanız bir hayli kurcalanacak. Ayrıca göğüs bölgesinde dantelli ve şeffaf bir görüntüye sahip gelinliklerde, trendleri belirleyen çeşitler. 
Geçen sezona gelinliklerin etek kısımları ve 3 boyutlu çiçek işlemeleri damga vurdu. Bu yılda tasarımcılar aynı şekilde iki ayrı katmanda etek tasarımları ile etek boyları üzerinde durdular. Önceki senelerin abartılı etek detayları yerine bu yıl geniş kalçaları kamufle etmek için daha dar kesimler üzerinde duruldu. Ayrıca bu yıl tasarımcılar vücut hatlarını daha güzel göstermek için korsaj ayrıntıları üzerinde de durdular. 
Gelin adayları 2012 yılında benzersiz güzellikte ve büyüleyici bir gelin olmak istiyorsanız, ünlü markaların 2012 gelinlik modellerine sizler için seçtiğimiz örneklerden göz atabilirsiniz.
57 Grand gelinlik modeli
Alfred Angelo gelinlik
Amsale
Amy Kuschell

Angel Sanchez gelinlik
Birbaum and Bullock gelinlik
Carolina Herra gelinlik koleksiyonundan
Caroline Castigliano
Claire Pettibone
Maggie Sottero
Monique gelinlik modeli
Nicole Miller gelinlik tasarımı
Vera Wang gelinlik koleksiyonundan.

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder