2012 sonbahar kış sezonu erkek giyim modası


Sıcak havalar yerini soğuk havalara bırakmaya başlarken, modayı takip eden ve giyimine özen gösteren erkekler, bu sonbahar kış sezonunda ne tür giyim tarzlarının erkek modasında yer alacağını merak etmeye başladı bile. Dünyaca ünlü ve moda da her zaman söz sahibi olmuş markaların, yeni sezon ürünlerini tanıtması ile kış aylarının moda trendleri de yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Bizlerde bu konumuzda yapmış olduğumuz araştırmalar ile sonbahar ve kış aylarında erkek modasında hangi kıyafet ve aksesuarların gözde olacağını sizlerle paylaşmak istiyoruz.
Geçen yılın erkek modasına baktığımızda dar pantolonların oldukça fazla söz sahibi olduğunu söyleyebiliriz. Bu senede dar pantolonlar vitrinlerde yerini alacak fakat, daha çok kargo tipi rahat ve bol kesim pantolonlar bu yıla damgasını vuracak. Geçen yılın modasından göz kırpmaya başlayan dikişsiz ve düşük omuzlu gömleklerde bu senenin gözdelerinden olacak. Yeni tasarımcıların çalışmalarına baktığımızda ceket modasında ise, blazer tipi dar kesim ceketler yerine kruvaze ceketler daha çok tercih edilecek.  
Bu sezon erkek giyimin en önemli trendlerinden bazılarıda kıyafetlerini en iyi şekilde tamamlayan sportif ve klasik aksesuarlar olacak. Son yıllarda rafa kaldırılan şapka ve eldivenler, bu yıl erkeklerin vazgeçilmezleri arasında yerini alacak. Yeni koleksiyonları incelediğimizde şapka, eldiven ve montlarda kürklü detayların ön planda olduğunu söyleyebiliriz. Hiç bir zaman erkeklerin vazgeçmediği renkler olan siyah, gri ve kahve tonlarının yanı sıra, fazla alışık olunmayan neon renkleri de dikkatleri çekecek. 
Pantolon modası: Bu yıl zıt giyim tarzlarının birlikte uyum sağlayacağını söyleyebiliriz. Daha önceleri erkeklerin pantolon seçiminde çok fazla tercih etmediği renkler olan kırmızı, mor ve mavi renkler bu yıl oldukça fazla göze çarpacak. İlginç gelebilir ama spor pantolonlar ile klasik gömlekler, bu yılın gözdelerinden trikolar ile birlikte kombin edilebilecek.
Gömleklerde: Çoğu kişinin hatırladığı gibi 90lı yılların modasına oduncu gömlekler damgasını vurmuştu. Bu yıl ki koleksiyonlara baktığımızda, rengarenk oduncu gömlekler yine erkeklerin gözdelerinden olacak. 
Paltolar: Palto stillerinin bu yıl fazla değişime uğramadığını söyleyebiliriz. Fakat daha önceleri her erkeğin tercih etmediği kısa veya uzun paltolar bu yıl oldukça fazla giyilecek. Ayrıca düz ceket şeklinde ve pelerin tipinde paltolarda trendler arasında yerini alacak. 
Eldiven ve Şapkalar: 2011-2012 sonbahar kış aylarının vazgeçilmezlerinden olacağını belirtelim. Bir çok ünlü marka yeni erkek giyim kreasyonlarında şapka ve eldiven modellerine oldukça fazla önem vermiş. Eldivenlerde, deri ve kürk detaylarının, şapkalarda ise her giyim tarzında uyan stillerin ön planda olduğunu söyleyebiliriz. 

Desenlerde çizgiler yine gözde: Son 2-3 sezonda neredeyse her giyim tarzında rastladığımız çizgiler, bu sezonda kıyafetleri süsleyecek. bu yıl oldukça fazla göreceğimiz trikolar üzerine ve takım elbiselerde çizgiler yine gözde olacak. 
Kürkler baş rolde: Giyim sektöründe neredeyse bir çok markanın koleksiyonunu süsleyen kürk detayları, bu kış erkekler üzerinde dikkat çekecek. Zengin ve lüks görünümü seven erkekler kürklü kıyafetleri ve aksesuarları ile ilgi odağı olacak.
2011-2012 sonbahar kış sezonu erkek trendinde, zıt giyim stillerinin birbiri ile kombine edileceğini söyleyebiliriz.

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder