Lacoste 2012 Kış erkek giyim koleksiyonu

Yaz - kış demeden sportif giyim alanındaki trendleri belirleyen ve yenilikçi bir anlayışla tasarımlarını yapmaya devam eden Lacoste, bu kış yine oldukça renkli. Son kreasyonlarındaki yenilikleri, kendine has tarzını bozmadan moda sevenlere takdim eden Lacoste, giyim konusunda dünya üzerinde en çok alış veriş yapılan firmalardan birisi olarakta bilinmektedir.
Ülkemizde de Lacoste tutkunu her yaştan insan var. Bir çok ünlünün de spor giyim için en çok seçtiği markalardan birisininde Lacoste olduğunu görmekteyiz. Lacoste`nin bu yıl ki erkek koleksiyonunda, her yıl olduğu gibi giyim ve aksesuar adına tepeden tırnağa herşeyi görebilirsiniz. Markanın kalitesine yakışan tasarımlar, her yaştan müşteri tarafından tercih edilmesine rağmen, gençler tarafından daha çok rağbet görmektedir. Yeni sezonda Lacoste erkek montları, kazakları ve pantolonları göz alıcı şıklığı ve ince detayları ile dikkatleri çekiyor.
Lacoste 2011-2012 sonbahar - kış erkek koleksiyonunda bu yıl, club ve spor giyim üzerine iki türlü koleksiyon ile karşımızda. Sportif giyimden çok rahat giyimde azda olsa klasikliği, romantikliği ve vazgeçilmez giysilerden oluşan nostaljik görünümü tercih eden erkekler için club koleksiyonunu öneriyoruz. Sportif, çılgın ve genç giyimden vazgeçemeyenler için ise spor koleksiyonu öneriyoruz.    
Lacoste 2011-2012 sonbahar - kış erkek club koleksiyonu



Lacoste 2011-2012 sonbahar - kış spor erkek giyim koleksiyonu





Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder