2012 Erkek Parfümleri

Geçen yılın en çok tutulan erkek parfümlerini sizin için derledik. Ayrıca 2012 yılı erkek parfümleri trendini de kişisel giyimine ve bakımına özen gösteren erkekler için araştırdık.
Son dönemde erkekler de bayanlar kadar güzel kokunun kendi kişiliklerini ve tarzlarını yansıttığını düşünmeye başladı. Bu düşünce beraberinde arz endash talep dengesi içinde sektöre erkekler için hazırlanan farklı parfüm ürün ve konseptlerinin girmesini sağladı. 2011 ve 2012 erkek parfümleri istatistiklerine baktığımızda Calvin Klein markasının erkekler için ürettiği Euphoria Men  isimli parfüm öne çıkıyor. Alışkanlık yapan bir etkiye sahip olan bu parfüm kendi sınırlarını zorlayan erkekler için farklı bir deneyim sunuyor. Günümüz erkeğinin ihtiyacı olan tüm seksilik ve baştan çıkarıcılık bu parfümde bulunuyor.
Burberry markasının konseptinden çıkan The Beat Men parfümü ise size gün boyu süren bir enerji hissi sağlıyor. Dolce Gabbana ürünü olan The One parfümü de bu sezonun en gözde ürünlerinden. Fesleğen, amber, sedir, zencefil gibi bir çok bitkinin aromasını barındıran, sıcak bir etkisi olan karışım. Hayata karşı tek başına meydan okuyabilen cesur erkeğin kokusu olan Solo Loewe parfüm marjinal bir boyut katıyor kullanıcılarına. Erkek parfüm fiyatları da çok değişkenlik göstermekle birlikte 50 tl ile 350 tl arası değişen fiyatlarla bu sezon raflardaki yerini almış durumda. Mağazalarda tarzınızı yansıtan bir parfümü kolayca bulabilir ve kadınların aklını başlarından alabilirsiniz.

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder