2012 kadın parfümleri

Moda trendlerini çok iyi takip eden siz bayanlar için kadın güzelliğini tamamlayan unsurlardan birisi olan parfüm trendleri hakkında bir araştırma yaptık. Kuşkusuz göze güzel görünmenin yanında,  iyi seçilmiş bir kokunun da konsepti tamamladığı açıktır. Kendi tarzınıza ve kişiliğinize göre seçilmiş bir koku ile daha çekici bir kimliğe bürüneceksiniz.
  2012 kadın parfümleri trendlerine baktığımızda tutkunun, dişiliğin kısaca parfümden çok fazlası bir söylemin dile getirildiğini görmekteyiz. Eğer siz de kalıcı kokulardan hoşlanıyorsanız tercihiniz egzotik ve baharatlı kokular olmalı. Çiçek kokusunun baharatla harmanlandığı Youth Dew parfümleri seksiliğin kokusu olarak tüm dünyada yaygın olarak kullanılmakta. Oryantal ve aromatik bir bakış açısı ile sunulan Aromatic elixir için tek söyleyebileceğimiz; kesinlikle bir parfümden çok fazlası.   Calvin Klein tarafından hazırlanan Obsession parfümünde tutkunun, saplantının işlendiğini görmekteyiz. Tek bir koku dokunuşu ile hissedilen yoğun duygu dalgalanmaları bu parfümün en belirleyici karakteri olarak karşımızda. Cacharel firmasının tasarladığı ve ürettiği Amor Amor parfümü vanilya ve yasemin in Frenk üzümü ile sentezlenmesi ile oluşturulmuş tam bir aşk parfümü. Bu parfümle çevrenize aşk kokuları saçacağınıza emin olabilirsiniz. Ralph Lauren firmasının hazırladığı Romance parfümleri estetik görüntüyü, romantizmi, mistik hazzı simgeliyor. Kadın parfüm fiyatları ise 70-180 tl arası değişen fiyatlarla sunuluyor.





Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder