Vakko 2012 Kış Bayan Koleksiyonu

Oldukça bol çeşitlerle ve geniş çalışma enerjisi ile yeni sonbahar - kış sezonu açan Vakko, 2012 kış koleksiyonu ile parlıyor. Vakko kadınları bu yılda kıyafetleri ile hem kıskanılacak, hem de göz kamaştıracak. Renk paletindeki bordo, petrol mavisi, kırmızı, mor, zümrüt yeşili ve lacivertin ön planda olduğu koleksiyonda, parlak ve derin renklerin dışında, gri, siyah ve beyaz gibi geçmişten günümüze değişmez renklerin eşliğinde Vakko kadını, etrafındakilere şıklığı sonuna kadar hissettirecek. 
Kadife ve kürk detayların dışında, deri malzemeler ile süslenmiş olan elbiseler, ipek gömlekler, dar volanlı etekler, vücudu saran blazerler, kaliteli kaşmirler, dökümlü pantolonlar ve kürklerin sahne aldığı son koleksiyon, Vakko kadını için hem lüks bir görünümü hemde rahatlığı bir arada sunuyor. Elbiselerin birbirleri ile uyumlu eşleşmeleri oldukça kusursuz bir silueti moda severlere sunuyor. 
Sezonun trendlerini vurgulayan tasarımlardaki aksesuarlar arasında büyük boy çantalar, yılan derisinden ve ışıltılı ayrıntılardan oluşan portföyler, kürk işlemeli şallar ve narin eller için deri eldivenler boy gösteriyor. Ayakkabılara göz atıldığında ise, oxford tipi ayakkabılar, binici çizmeleri, kürklü vizon stilettolar ve sivri burunlu ayakkabılar 2012 modasının trendlerini sergiliyor. Vakko deri etek ve siyah yünlü ceket.
Vakko koyu gri ve kürklü kısa ceket ve siyah desenli gri elbise.
Vakko belden bağlamalı siyah beyaz trençkot.
Kırmızı Vakko bayan elbise, büyük el çantası ve düğmeleri bol ceket.
Vakko bayan kül rengi belden oturtmalı elbise ve omuzları kürklü palto.
Vakko bayan pelerin şal ve kuşak detaylı elbise.
Vakko yünlü çanta ve kısa etekli siyah beyaz elbise.
Siyah dar pantolon ve kirli beyaz kolları siyah şeritli ceket.
Gri bayan pantolon ve ceketli klasik takım. 
Vakko bayan koyu gri palto, yeşil çanta ve beyaz desenli siyah elbise.
Vakko gri trençkot, yünlü ve püsküllü elbise modeli.
Vakko bayan smokin takımı.
Kahverengi bayan elbise, deri çanta ve kürk şal.
Vakko bayan siyah yırtmaçlı bayan etek ve desenli bluz.

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder