Common Project Erkek Botları

Common Project markası dünyaca ünlü iki ayakkabı tasarımcısı olan Flavio Girolami ve Prathan Poopat in ortak işbirliği sonucu üretilen bir markadır. Gündelik çizgileri ve şekilleri kaliteli malzeme ve üstün işçilik anlayışı ile birleştiren marka 2011-2012 sonbahar-kış sezonuna da oldukça iddialı bir koleksiyon hazırladı.
High Top Dress Shoe ;Deri malzemeden üretilen model yarım bot şeklinde bağcıklı bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Bağcıklı kapatma alt kısımda kauçuk kaymaz tabanla uyum içerisinde bir kombine oluşturuyor. Günlük kullanımlar için kot altında oldukça spor duran ürün kumaş pantolon ile de uyumlu birliktelik yansıtıyor. Dove grey ve dark brown olmak üzere iki farklı renk çeşidi ile karşımıza çıkan ürün oldukça rahat bir kullanım hizmeti sunuyor. Ankle Boot ;Bu ürünle markanın süet çalışması bot karşımıza çıkıyor. Kaymaz kauçuk taban bu modele de hakim bir çalışma gibi duruyor. Yuvarlak burun ise modele ayrı bir hava katıyor. Ayrıca yandan lastik şeklinde yapılan bağlantı tasarımı hem kolay bir kullanış hem de şıklığı bir arada sunuyor. Davetlerde ve toplantılarda çekinmeden giyilebilecek bir ürün olarak dikkat çekiyor. Üründe tek renk olarak bej seçeneği sunuluyor.

Officer s Combat Boot in Sienna ; İşte markanın temel taşlarından biri olan model. Uzun boğazlı bağcıklı asker botu tarzını yansıtan ürün gerçek bir deri harikası olarak karşımıza çıkıyor. Bu koleksiyonda sıklıkla karşımıza çıkan kauçuk taban bu modelde de kendini gösteriyor. Ek olarak dolgu detayları ve iç zip kapatma ürünü tamamlıyor. Günlük kullanımı yansıtan ürün tamamen doğal bir hayat tarzını yanısıtıyor. Kahverengi renk seçeneği sıklıkla tercih edileceğe benziyor.

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder