Kiğılı 2012 Kış Koleksiyonu

Türkiye erkek giyim sektöründe en saygın, en bilinen ve en kaliteli üretimi yapan markalardan biriside tartışmasız Kiğılı`dır. Kiğılı bu yılki kış sezonu koleksiyonunda, müşteriler üzerinde farklı duygular uyandıran renkler üzerine yoğunlaşmış. Bu şık erkek koleksiyonunda sakinleştirici, güven verici ve heyecanlandırıcı renkler ön planda. Katalog çekimlerinde ise, dünyada en çok oynanan zeka oyunlarından birisi olan satranç tahtası düzenekli fotoğraf çekim alanı dikkat çekiyor.
Renk paletinde kış sezonunun en çok tercih edilen renklerinden olan  nefti yeşili, bordo ve havacı mavi tonlarındaki kıyafetler, daha çok gri tonlarda üretilmiş olan kıyafetler ile kombine edilmiş. Erkeklerin en çok tercih ettiği klasik renklerden olan lacivert ve siyah ise, klasik kıyafetlerde ki öncülüğünü kaptırmamış. Pasif desenlerin yanı sıra sade desenlerde ki kumaş pantolonlarda, blazer tipi ceketlerde ve takım elbiselerde erkekler için gücü temsil eden siyah ve lacivert tonlar kullanılmış. 
Dış giyimde klasik tip yünlü ceketlerin yanı sıra spor tipi pamuklu montlar, iç kısımlarında ki detaylarıyla kaliteli işçiliği takdim ediyor. Farklı kesimlerdeki klasik tip yünlü pantolonlar ve spor kalıp pantolonlar ise Türk erkeğinin beğenisini yine kazanacak tarzda. Ayrıca koleksiyonda ki çeşitli gömlek modelleri, koton-kaşmir trikolar ve klasik hırkalarda göze çarpıyor. Kısaca 2012 sonbahar kış erkek modasında, Türk erkeklerinin  yine çok seveceği bir koleksiyon ile karşınızda Kiğılı.










Kiğılı`nın 2012 kış sezonu koleksiyonu çok renkli.

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder