Adidas AdiZero Rose 2 Wolverine ayakkabıları

Spor yaparken veya günlük yaşantınızda dengeyi ve performansı son derece iyi sağlayan bir ayakkabı düşünüyorsanız, Adidas 2011 / 2012 ayakkabı koleksiyonunda ki son moda ayakkabılardan birisi olan AdiZero Rose 2 Wolverine modelini tercih edebilirsiniz. Rahatlık adına herşeyin düşünüldüğü bu güzel ve şık spor ayakkabılar bu yıl spor ayakkabı dünyasında adından oldukça fazla söz ettireceğe benziyor. En çok tercih edilen renklerden oluşan modellerin fiyatları ise 110 $. 
Derrick Rose un lise ve üniversite kariyerinden esinlenerek Wolverine colorway yani floresan mavisi ve sarı ile bu renkleri slam-dunk kariyeri olan Chicago nun hatlarını yansıtan kabartma desenleri ile destekleyip, topuk kısmına doğru 3-Stripes yerleştirmiştir. Aşağıdan bu şık ve kaliteli ayakkabıda kullanılan teknolojiye ve en önemli özelliklerine göz atabilirsiniz. 
Sarı ve turkuaz renklerde AdiZero Rose 2

Kımızı AdiZero Rose 2 modeli

Düze siyah AdiZero Rose 2 modeli.

Ayakkabının Özellikleri:
  • Üst kısmı dayanıklılık ve performans için sentetik deriden yapılmıştır.
  • Sprint çerçevesi sayesinde hafiflik, istikrar ve sürat arasında mükemmel bir denge oluşturur.
  • Sürekli konfor için dayanıklı poliüretan ayakkabı astarı kullanılmıştır.
  • İç yastık, uyum ve konfor için EVA orta tabandan yapılmıştır.
  • Üstün tutuş ve çekiş için taban Cilia desenlidir.

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder