Moncler Erkek Montları ve Fiyatları

Aslında dünyaca ünlü olmasına rağmen bir çoğumuzun yeni tanıştığı ama moda alanında yeterince iz bırakmış markalar vardır. Bunlardan biriside tabiki Moncler. Farklı markalar farklı tarzlarıda beraberinde getirir. Alışık olduğunuz markaları bir kenara bırakıp, herkesde görmek istemediğiniz lüks bir markadan mont giymek istiyorsanız eğer, Moncler`in 2011-2012 erkek kış koleksiyonundaki mont modellerine bakmanızı öneriyoruz. Her biri değişik düşünülmüş tasarımlarıyla ve göz alıcı şıklığıyla, bir erkeğin giyimi ile beraberinde gelen imajında en çok görmek istediği şeylerden birisi olan karizmatikliği, Moncler`in son kreasyonunda görebilirsiniz. Yıla damgasını vurması beklenen mont çeşitlerinin haricinde, kendi stilini ve çizgilerini vurgulayan  mont modelleri, Moncler`in erkek kış sezonu koleksiyonunu süsleyen en önemli parçalar. Yıllar geçsede giyim modasında erkeklerin en çok sevdiği renk olarak göze batan koyu renkler, bu güzel koleksiyonda da belirgin bir şekilde kendini göstermekte. Lüks bir giyim markası olmasından ve kalitesinden dolayı fiyatların oldukça uçuk olduğunuda sizlere hatırlatalım. Orijinalliği ve modayı seven erkekler ile Moncler erkek mont galerisini paylaşıyoruz.  
Dorian: 1350 $ 
Chevalier: 975 $ 
Loir: 1475 $ 
Allier : 1250 $ 
Gabriel : 9999 $ 
Batien : 1650 $ 
Tours: 995 $ 
Tany : 975 $ 
Rousseau: 1245 $ 
Zin: 1320 $ 
Hubert: 1595 $
Maya : 975 $
Fedor: 1195 $
Conrad: 1450 $
Florian: 1450 $
Erkekler tarafından Moncler ürünleri arasında en çok satın alınan kıyafet çeşitlerinden belkide en önemlisi, her türlü hava şartlarına karşı dayanaklı olarak dizayn edilmiş olan montlardır. 

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

2 yorum: