Rodi bayan kot pantolon modelleri

Özellikle jean koleksiyonunda her sene yeniliklere ve trendlere uygun modelleri sunan Rodi Mood, 2012 yılında da kot pantolon tutkunu bayanlara güzel seçenekler sunuyor. Kot pantolon giyiminde belirli bir süre moda olduktan sonra yeniden trend olarak karşımıza çıkan modeller dikkatleri çekiyor. Örneğin; nostaljik bir görünüm sunan geniş paça pantolonlar gibi. Biliyorsunuz ki skinny pantolonlar son yıllarda vücuduna güvenen bayanlar için vazgeçilmez oldu. Rodi`nin son koleksiyonunda skinny tarzı pantolonlarda oldukça fazla ilgi gören modeller arasında. 
Daha çok genç bayanların dikkatini çekecek olan denim pantolonlar arasındaki üst kısımları dar ve paçalara doğru genişleyen hafif ispanyol paça tarzındaki pantolonlar bu sene oldukça rağbet gören modeller arasında. Bu pantolonlar ile yüksek topuklu bir ayakkabı veya yaz aylarında sandalet oldukça iyi kombin edilebilir. Skinny pantolonları dar olmasından dolayı tercih eden kadar etmeyenlerde mevcut. Bu tip pantolonlar ile şık bir babet ve spor bir kanvas ayakkabı oldukça iddialı bir görünüm sağlayacaktır. Jean modasındaki yerini sağlama almış olan düz ve yırtık görünümlü taşlanmış bayan kot pantolonlarıda bu bol çeşitli koleksiyonun bir parçası olarak göze batıyor. Yeni sezon Rodi Bayan Kot Pantolon modelleri her sezon olduğu gibi 2012 yılında da çok kaliteli. 








Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder