Mudo bayan triko modelleri ve fiyatları

Giyim sektörünün yanında, ev tekstili ve mobilya alanlarında da üretim yapan Mudo, uzun yıllardır yükselen satış grafiği ile Ülkemizin en köklü ve en çok alışveriş yapılan firmalarından birisi olmuştur. Dönem dönem ortaya çıkardığı yeni tasarımlar, müşteriler tarafından oldukça beğeni kazanmıştır. 2011 -2012 sonbahar kış bayan koleksiyonunda Mudo, yine son trend ve moda renkler üzerine yapmış olduğu çalışmalar ile göz dolduruyor. Bayan kışlık örme kazak ve ince triko modelleri, bu yılın gözdesi olan renklerden oluşuyor. 
Yeni çıkan bayan Mudo triko modelleri arasında en çok dikkat çeken renkler gri ve diğer koyu tonlar. Açık tonlar olarak yine son yılların revaçta olan renkleri ekru ve pudra baş rolde. Kalın örgü tarzı ve ince dokunmuş trikolarda yaka ve kol detayları göze çarpıyor. Son yılların trendlerinden olan sırttan fermuarlı trikoların dışında, kolsuz pelerin tipinde önden cepli trikolar ve dar kesim trikolar dikkatleri çekiyor. Ayrıca içinize tişört veya bluz giyerek kombin edebileceğiniz, kalın ipli ve geniş ilmekle dokunmuş trikolarda kış aylarında sizleri soğuktan koruyabilecek tarzda. İsterseniz katalog resimlerinden 2011-2012 Mudo bayan triko modellerine ve kaç para olduklarına bakalım.  










Mudo`dan yapacağınız online alışverişlerde, kargo ücretlerinde indirim veya ücretsiz kargo kampanyalarının yapıldığını da hatırlatalım.

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder