Adidas H3lium ZXZ modelleri ve fiyatı

Spor ayakkabıları ile ilgi çekmeyi sevdiği kadar günlük hayatında, iş yerinde, gezilerde ve spor yaparken rahat bir ayakkabıyı tercih eden erkekler, Adidas`ın original koleksiyonundaki bu ayakkabıları deneyebilirler. Üst ve yan görünümü ile Adidas klasikliğini yansıtan H3lium`un tabanları oldukça farklı bir şekilde dizayn edilmiştir. İsmindende anlayacağınız üzere tabanlar, Z ve X harflerinin yerleşimi düşünülerek tasarlanmıştır. Bu hoş ayakkabıları klasik Adidas modellerine göre değişik klan en önemli özelliğide budur. Ayrıca burun kısımlarındaki üçgen şekillerde yine oldukça dikkat çekmektedir. Fiyatı 110 dolar olan H3lium modellerinin değişik renklerde çeşitleri mevcuttur.
Bu minimalist Adidas Orijinal H3lium ZXZ ayakkabı, kendisini orijinal hissetmek isteyenler için en hafif ayakkabıdır. EVA tabanı ve tek katmanlı üst kısmı bir tüy gibi hafif örgü özelliğini de taşımaktadır. Tek-üst tabaka örgü hafif adım, sentetik deri bindirmeleri, rahat tekstil astar, en iyi konfor için Anatomik kalıp sockliner, ilave stabilite için TPU topuk, hafif EVA ekstra ağırlık olmadan maksimum çekiş için çalışan taban Adidas H3lium ZXZ modellerinin dizayn ve teknik özellikleridir.
H3lium ZXZ düz siyah. 
H3lium ZXZ mavi beyaz tabalı 
H3lium ZXZ üst kısmı siyah, sarı tabanlı
Adidas 2012 yılı için birbirinden değişik ve ilgi çekici ayakkabılar tasarlayarak geniş olan ayakkabı koleksiyonunu daha da eşsiz kılmaya devam ediyor. 

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder