Nike 2012 Erkek Bot modelleri ve fiyatları

Kış sezonu ayakkabı modasında botlar haliyle ön plana çıkıyor. Çoğu kişi klasik botları tercih ederken, spor botlardan vazgeçemeyen çoğunlukta, her zaman olduğu gibi daha çok bilindik ve kaliteli markaları tercih etmeye dikkat ediyor. Klasik botlara alışmış olan erkekler için spor bot seçimi oldukça zordur. Nike`n bu yıl erkek kışlık ayakkabı koleksiyonunda, hem spor rahatlığını hem de spor şıklığını veren birbirinden harika modelleri mevcut. Sizler için tüm bu modellerin ne kadar olduklarını ve özelliklerini bu konumuzda paylaşmak istiyoruz.  Nike Mid Special Field Boot: Ön yüklemesinde atletik görünümü olan bu botu, günlük takılanların dışında askeri personeller, mühendisler ve hukuk personelleride çok fazla kullanmakta. Nike`n bu zamana kadar dizayn edilen en hafif, en hızlı kuruyan yüksek mobilite performanslı botlarından birisi.

Jordan Winterized: Soğuk havalardan ayaklarınızı korumak ve daima sıcak tutmak için tasarlanmış kısımları ile Jordan Winterized, yastıklama sistemi ile kaliteyi sunuyor. Kara veya yoğun yağmura yakalandığınızda bu sağlam ayakkabılar ile ayaklarınızın üşümesi imkansız. Konfor için ise, phylon taban sistemi ve Nike zoom üniteleri ön planda.

Nike ACG Air Max Conquer: Düşük hava sıcaklıklarında ve soğuk hava unsurlarında ayaklarınızı sıcak tutmak için her şeyin düşünüldüğü bir model. Peluş yastıklama sistemi ile rahatlığı, sert dış kısmı ile dayanıklığı alıcısına sunmakta. 
Nike Air Force 1 Duckboot: Üst kalkan teknolojisi, yumuşak ve yalıtkan astarı ve kaygan zeminlere karşı tasarlanmış tabanlar, bu modelin en önemli özellikleri. 
 Nike Air Max Goadome: Üst konfor ve koruma için tam tahıl su geçirmez deri, dayanıklılık için metal donanım, darbelere karşı koruma için air max ünitesi, kauçuktan bir dış taban ile dizayn edilmiş bir model. 
Nike Air Nevist 6: Her zaman kullanılan bağlama sistemi güçlendirilmiştir ve kilitleme özelliği ile dayanıklılığı arttırmak için tasarlanmıştır. İz bırakmayan çekiş gücü ve dayanıklı sağlam lastik tabanları ise diğer özellikleri.

Nike Air Newist 9 siyah erkek bot: Nike 2012 Erkek Bot Modelleri arasında indirimde olan modellerden birisi olarak raflarda. 
Nike Meriwether beyaz erkek spor bot.

Nike Special Field yeşil renk erkek kışlık bot.
 Nike Special Field sarı renk erkek kışlık bot.
Ve diğer yeni sezon Nike erkek bot modelleri:

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder