Puma 2012 Kışlık Eldivenler, Bereler, Kaşkollar

Spor giyimin kaliteli ve renkli markası Puma, 2012 kış sezonunda da bomba gibi bir kışlık aksesuar koleksiyonu ile karşımızda. Ülkemizde bir çok mağazası olan Puma`nın yeni sezonda birbirinden kaliteli ve şık bay - bayan kaşkol, eldiven, bere ve kışlık şapka modelleri mevcut. Klasik Puma logolu çizgili berelerin dışında senenin en çok kullanılan şapka modellerinden olan içi yünlü ipli şapka çeşitleri koleksiyonu zenginleştiriyor. 
Çizgili desenlerin ağırlıkta olduğu yün kaşkollarda, eskimo tarzı baklavalı desenlerdeki modellerde yer almakta. Eldiven çeşitlerinde ise; klasik eldiven stilinin yanı sıra, baş parmağınızı diğerlerinden ayrı tutan 2 bölmeli eldivenlerde mevcut. Markaların kışlık modellerine baktığımızda bu tip eldivenlerinde 2012 yılında trend modeller arasında yer alacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. 
Puma`nın kışlık ürünlerinin çoğu unisex olarak tasarlandığından dolayı, baylar ve bayanların renk ve tarz seçiminde fazla zorlanmayacağını söyleyebiliriz. Kış aylarında kıyafetlerimizi en iyi şekilde tamamlayan aksesuarlar kaşkol, eldiven ve berelerdir. Bu başlıkta Puma`nın 2011-2012 kış sezonunu koleksiyonundan en son kışlık ürünleri ve fiyatlarını sizlerle paylaşıyoruz.     





Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

1 yorum:

  1. Bunlar yurtdışındaki versiyonları. Türkiyede de Puma ürünlerini buradakinden daha uygun fiyatlara bulabileceğimiz Puma Yetkili Satıcısı online mağazalar var.

    YanıtlaSil