Nike 2012 bayan montları ve fiyatları

Yeni sezon kışlık ürünlerinde Nike yine çok çeşitli ve kaliteli. Her türden ve renkten bayan mont modelini bulabileceğiniz koleksiyondaki gündelik montlar ve kabanlar, spor giyimi seçen bayanların istediği tarzda. Rahatlık ve sıcaklığı birlikte sağlayacak şekilde dizayn edilmiş montlar, hafif olmasıylada dikkat çekiyor. Spor giyinen genç ve orta yaş bayanlar bu montlara bayılacaklar. 
Tek başına veya birlikte giyilebilen yeleği olan, kaliteli dikişli ve 3 katmanlı olan Nike 6.0 Bellevue, bu yıl üretilen modeller arasında en dikkat çekici olanlardan. Ağır hava şartlarında soğuktan ve yağmurdan koruma özelliğine sahip Bellevue ile, zorlu şartlarda bile üşümeniz imkansız. %100 polyesterden üretilmiş olan bu montların şapka kısımlarında ise pamuklu keten kullanılmıştır. İç kısımdaki astar kısımları ise, sizleri tam anlamıyla soğuklara karşı güçlü kılar.  
Her sezon olduğu gibi şişme montlarında yer aldığı 2011-2012 Nike bayan mont koleksiyonundaki, Allure haricinde Down Bomber ve Lava Flow 800 modelleride en çok talep gören montlar. Üzerinde ağır mont taşımayı sevmeyen bayanlar, Nike`n bu montlarını tercih edebilirler. İçi yünlü kapşonları, çeneye kadar uzanan fermuarları ve kollardaki sıcaklığı sağlamak için dizayn edilmiş fermuarlar en dikkat çekici özellikleri. Spor ama biraz daha klasik modelleri tercih eden bayanlar içinde seçenekleri sunan Nike`n, Saude 6 ve Kesak 6 modelleri oldukça uygun. Nike`n tüm gündelik bayan montlarına ve dolar fiyatlarının ne kadar olduğuna saşağıdan göz atabilirsiniz.









Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder