Charles David Bayan Botları

Yeni kış sezonu içerisine girdiğimiz bu günlerde özellikle bayanlarda hummalı bir araştırma söz konusu olmakta. Hem tarzlarını yansıtabilmek hem de ayak sağlığı açısından optimize edilmiş bir bot bulabilmek onlar için çok önemli bir unsur oluşturuyor.Charles David bu sezon da bayanların ilgi odağı olmaya devam edecek gibi görünüyor.Aslında 2004 yılında ayakkabı piyasasına giriş yapan Charles David markası pisi topuklu ayakkabıları , akşam kullanımına uygun sandaletleri değişik tarzda botları ile farklı bir stil oluşturdu.Sürüngen tarzda baskılar , metalik renk seçenekleri , lüks saten bazlı malzeme çeşitleri , yastıklı ve esnek taban tipleri ile daima özel bir marka olmaya çalışan Charles David bu ayırt edici özellikleri ile rahat bir günlük kullanım , gece özel davet , yönetim kurulu toplantısı gibi kullanım alanlarına etkili bir çözüm sunmaktadır. Bütün bunların yanında son derece etkili bir bot ve çizme koleksiyonuna da sahiptir.

Charles David Women s Purl Ankle
Charles David bu modelinde dış kısımda esnek kumaş ve triko kombinesi çalışmış olup ince yükselen topuk ile hoş bir siluet oluşturmuştur.Serin havalarda giyeceğiniz konik paçalı kot pantolonla birlikte uyum içinde görünebilir. Gri , siyah be bej renk seçenekleri mevcut olan ürün üst kısımda kullandığı deriyi tabanda kauçuk ile tamamlamıştır.
Charles David Women s Sleuth
Siz de küçük ve zarif bir ayak bileğine mi sahipsiniz ? O zaman kambur manşet üzerine kat atılmış bu Sleuth Bootie modeli tam size göre. 4 inç topuk yüksekliği ile hayatınızda hiç olmamış kadar yüksek görünebilirsiniz.Ayrıca ayağınızı yumuşak bir eldiven gibi saran tereyağ dokusunda bir üst deriye sahiptir.Muhteşem stili ve zarif bir dokunuşu bir araya getiren bu model üst kısımdaki deri bölümü altta suni tabanla kullanıma sunuyor.Siyah renk ile birlikte gümüş rengi de değişik bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.
Charles David Women s Torch Ankle
Askeri düşüncelerden esinlenilen bu tarzda kentsel sofistike bir yansıma söz konusudur.D-ring halkalar yardımıyla deri üzerinde sahte bağcık havası yaratılmış olan modelde bulunan fermuar sayesinde bağcık derdi ile uğraşmamış oluyoruz.İnce bir platform taban ve 4.75 inç baş döndürücü yükeklikte topuk kombinesi ile herkesin dikkatini üzerinizde toplayacaksınız.Üst kısımda buluna deri içeride yerini kumaş astara bırakırken suni tabanla ürün tamamlanmış oluyor.Siyah renk ile birlikte konyak ve haki renkleri de ürüne zenginlik kazandırıyor

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder