Tory Burch Tunik modelleri

Modanın devamlı değişmesi ile takibi oldukça zorlaşmaktadır. Bu yüzden neyin trend olup neyin olmadığı yerine kendi modamızı yaratmak daha mantıklıdır. Özellikle 2012 yılı modasına damga vurması beklenen tunik giyimi oldukça rağbet gören bir giyim çeşididir. Bizde tunik kullanımını kendi moda seçimimiz içerisine alarak hem modayı takip etmiş oluruz. Hem de şık ve gösterişli giyimden uzaklaşmamış oluruz.      Bu sene biz kullanıcılarına farklı renk ve desenlerde ürünler sunan Tory Burch markası tunik modasına farklı bir yaklaşım getirdi. Bu sayede şık ve rahat  giyinmek oldukça basit bir hal aldı..Bu tuniklerden birkaç tanesini yakından incelemek gerekirse en trend olanları şu şekilde sıralamak mümkündür;
      Tory Burch  Miranda Tunik    Klasik model tunik lüks kaşmir ile kalın ve detaylı işlenmiş nakış karışımı bir modeldir. V şeklinde yaka ve boyun  bölgesi tül üzerinde kare şeklinde taş süslemelere sahip olan model ince görünüm isteyen tüm vücut tiplerinde kullanıma uygundur. Uzun kolludur. Siyah ve beyaz iki renk çeşidi mevcuttur.  Kot pantolon ya da geniş paça pantolon ile bu yılın modası olmaya aday gibi görünmektedir. Bileşiminde %74 yün , %21 polyester ,%5 kaşmir vardır. Yalnızca kuru temizleme ile temizlenmesi tavsiye edilir.
     Tory Burch Angela Tunik    Bluz gibi görünen bir yapı ve özel ayrıntılara sahip Angela Tunik te  kadife lekeli ve boncuklu boyun bölgesi ve manşetler ön plana çıkıyor. Tatilde , partide rahat ve kolayca giyebileceğiniz mükemmel bir seçenek gibi duruyor. Günlük giyimlerde kot pantolon tercihi , kokteyl davetlerinde ise geniş paça pantolon seçimi  birbirini tamamlıyor.Yaka kısımı bağcıklı olup kol kısımları bilek üstünde kalıyor. Şifon streç bir astarı bulunuyor. %100 ipek olan ürün elde yıkamaya uygundur. Elde yıkama yapılırken ters kısmından soğuk su ile yıkanır. Kurutma için düz kısmını çevirmek gerekir. Velvet ice blue ve navy renk tonları mevcuttur.
     Tory Burch Bernice Tunik          Lüks Bernice tunik özellikle soğuk havalar için ideal bir üründür. Zenginleştirilmiş kaşmir rahat ama şık bir görünüm sağlamakla birlikte yaka kısmı ve manşetler tığ işlemesine sahiptir. Ürün  V görünümlü yaka ve ekstra uzun kol kısmı  ile kendini tamamlamıştır. Desenli etek ve ya kot pantolon ile harika uyum içinde giyilebilir. Gövde  %100 kaşmir , boyun ve manşetler %100 yün bileşime sahiptir. Sadece kuru temizleme yapılabilir. Saffron /tory navy ve black/meringue renk tonları mevcuttur.


Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder