Golden Goose 2012 Kış Bayan Elbise Modelleri

Golden Goose markası Allessandro Gallo ve Francesca Rinaldo gibi iki büyük tasarımcı tarafından kurulan sanat ve moda dünyasının ünlü markalarından biridir. Yaptıkları tasarımlar ışığında klasik yaşam tarzlarını modern talepler ile kombine ederek biz kullanıcılarının hizmetine sunuyor. Markanın 2011-2012 Kış sezonu için hazırlamış olduğu bazı ürünleri sizler için inceledik;
Marine Jacket;Koyu mavi bir koyun derisi ve siyah kürk şeklinde astarı ile dikkat çeken ceket tarzında ürün ön düğme tutturmaları ile kolay bir kullanım sunuyor. Yanda iki dikey şerit şeklinde cepleri bulunan ürün yakasız bir tarza sahip olarak duruyor. Günlük kullanımlar için ideal bir seçim olarak dikkat çekiyor. Üretimi ise İtalya da yapılıyor.
Mink Bomber Jacket ;Golden Goose markasının kahverengi mink montu yumuşak vizon derisi ile dikkat çekiyor. Yuvarlak boyun yapısı ürüne spor bir hava katıyor. Ön kısımda yukarıdan aşağıya kadar deriden tasarlanmış bir fermuar ürünü zenginleştiriyor. Ayrıca manşet şeklinde uzun kolları ürünü tamamlayıcı özellik sergiliyor. Üretimi ise Amerika Birleşik Devletleri nde yapılıyor.
Greenwich Coat ;Golden Goose dan tam bir kışlık manto tasarımı. Klasik bir yaka ,iki ön flep cep yapısı, ön kısımda düğme ile sabitleme , uzun kollar ürünün öne çıkan detayları olarak göze çarpıyor. Kullanılan gri gerçek yün malzeme ayrıntılı dikiş detayları ile mükemmel bir uyum gösteriyor. Tam bir klasik giyim tarzı için tasarlandığı ortada olan ürün İtalya da üretiliyor.

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder