Harley Davidson 2012 erkek bot modelleri

Karizma ve şık erkekler için bot veya çizme denilince akla ilk gelen markalardan birisi şüphesizki Harley Davidson. Dünya çapında büyük bir müşteri kitlesine sahip olan firma, ülkemizde de en çok aranan ve tutulan markalardan birisi. Motosiklet severler için zaten bir idol haline gelen Harley Davidson, ülkemizde daha çok gençler olmak üzere kaliteye önem veren her yaştan erkeğin giydiği bir marka. 
Belkide bir kot pantolon ile en iyi uyumu sağlayacak markalardan birisi Harley. Çünkü her zaman olduğu gibi 2012 koleksiyonunda da Harley Davidson erkek bot modellerinin tasarımlarında her ayrıntıya dikkat edilmiş. Gösteriş isteyenler için ayrı modeller, sadelik isteyenler için ayrı tarzlarda uzun ve kısa boylarda çizme modelleri üretilmiş. Ayrıca aşağıda göreceğiniz çoğu bot modelinin kahverengi seçeneğininde olduğunu belirtelim. Maceracı bir ruha sahip erkekler, günlük yaşam tarzınız ve yol performansınız için bu botlar tek kelimeyle harika. 
Harley Davidson botlarının en iyi özellikleri; tam tahıl deriden imal edilmiş olması, tam boy çorap şeklinde iç astara sahip olması, reçineden taban ve iç çekiş sekmeleridir. Bu yıl piyasaya sürülen tüm modellerin resimlerine konumuzdan göz atabilirsiniz. 
Constrictor erkek bot modeli 
Crossen modeli
Darine
Darnel
Dartner
Jackson Steel Toe modeli
Landon Steel Toe
Luka modeli
Mazor 
Merle
Monroe Composite Toe
Overland modeli
Paladin modeli
Harley Davidson Sentinnel erkek çizme modeli
Tupelo Steel Toe

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder