HM 2012 erkek kazak modelleri ve fiyatları

Yeni sezona kışlıklar ağırlığını koymaya başladı. Gardropların yavaş yavaş kışlık kıyafetlerle doldurulmaya başlandığı bu aylarda, erkekler için kazaklar ve hırkalar her sene olduğu gibi bu yılda ön planda olacak. Giydiğiniz pantolon veya gömleğe göre, bazen klasik kazaklar bazen ise spor kazaklar kombinasyonunuzu tamamlayan en önemli kıyafetler olacak. Moda ve yeni trendler ile devamlı olarak ilgilenen ve modaya uygun giyinmeye çalışan erkeklerin, H&M'de ki çeşitliliğe göz atmalarını tavsiye ediyoruz. Bazen karizmatik bir erkeğin tarzını, bazen ise çalışan erkeklerin klasik tarzını yansıtan 2011-2012 HM kazak koleksiyonunda, keyfinize göre hırka ve kazak bulmanız hiçte zor değil.Fiyat aralığı 29.95 TL ile 99.95 TL arasında değişen HM erkek kazak ve hırka kreasyonundaki modelleri, balıkçı yaka, bisiklet yaka, denizci yaka, V yaka ve boğazlı olarak tasarlanmıştır. Dediğimiz gibi hem genç ve biraz deli dolu bir erkeğin, hem de olgun ve klasik bir erkeğin tarzını bu hoş koleksiyonda bulabilirsiniz. HM kazaklarının bazıları 3-4 renkten oluşurken, bazıları ise tek renk olarak ve elde örülmüş bir görüntü verilerek tasarlanmış.  










Son moda HM erkek örgü kazakları ve hırkaları, 2012 yılında kazak trendini ve en çok kullanılan kazak renklerini bizlere sunuyor.

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder