Altınbaş Pırlanta Mücevher Koleksiyonu

Yeni takı sezonunda altın firmalarıda boş durmayarak, yepyeni ve son moda mücevher tasarımlarını takı tutkunlarına sunuyor. Ülkemizde altın ve pırlanta telaffuz edilince, tabiki ilk akla gelen markalardan birisi Altınbaş. Tarihinden bu yana, sektörde adını devamlı duymaya alıştığımız Altınbaş, altında olduğu gibi pırlantada da yapmış olduğu firmaya has tasarımları ile bu konuda uzman markalardan.
Yeni pırlanta koleksiyonunda daha çok yüzük, kolye ve gerdanlıklara yer veren Altınbaşın, küpe koleksiyonunda da  pırlantaya rastlamak mümkün. Altın üzerine usta eller tarafından kaliteli bir işçilik ile işlenmiş olan pırlantalar, çoğu bayanın rüyalarını süsleyen cinsten. Düğünlerde, davetlerde ve özel günlerde şık abiye veya elbise takımlarınızı zenginleştirecek tarzda olan bu takılar, parlayan pırlantaları sayesinde sizleri farklı ve özel kılar.
Kız arkadaşlarına veya eşlerine unutamayacakları güzel bir hediye almayı düşünen beylerde, bu lüks koleksiyondan yararlanabilirler. Çoğu bayan için pırlantanın yeri her zaman ayrı olmuştur. Çoğu firmada olduğu gibi Altınbaş`ta da pırlantanın yeri ayrı. Tüm takı tutkunu bayanlar ile hem nostaljik bir havayı hem de günümüzün takı modasını bizlere sunan, Altınbaş`ın kataloğunda ki beyaz ve sarı altın üzerine pırlanta işlemeli olan mücevher koleksiyonunu paylaşıyoruz.









Bu takılar ile tüm dikkatli gözleri üzerinize çekebilirsiniz.

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder