Michael Kors bayan çanta modelleri ve fiyatları

Michael Kors tan gökkuşağının renk paletine dalıp bu renk karnavalından esinlenilerek yapılmış, birbirinden şık ve birbirinden iddialı çanta modelleri. Tekrarlamayan renklerin kullanıldığı kaliteli deri malzemelerden kusursuz işçilik ile elde edilen çantalarda ki şıklık gözlerden kaçmazken, ürünlerde bol metal aksesuar kullanımı dikkat çekiyor. Günlük kullanım amacı ile tasarlanmış çanta modelleri yumuşak deri malzemesi, geniş iç kullanım alanı ile de pek çok bayanın ihtiyacına cevap verecek şekilde tasarlanmış.
Michael Kors Amerik da lüks sınıfın spor giyim ve aksesuar ihtiyacını karşılamak amacıyla ortaya çıkan bir markadır. Zamanla ürün yelpazesinde daha fazla şıklık ve abiye tarz içeren çizgilere ağırlık veren marka, yeni tarzda ürünleri de koleksiyonuna eklemeye başladı. Belirgin olarak öne çıkan yansımaları ise ayakkabı ve çanta modellerinde gözlemlenmiştir.
Bayanlar için gece gezmelerinin olmazsa olmaz aksesuarı abiye çantalar, Michael Kors çizgisi ile değişime uğrayarak birbirinden farklı ve bol çeşitli bir koleksiyon ile bayanların beğenisine çıkıyor. Lame, dore, hasır kaplama, pullu işleme gibi pek çok değişik zevki içerisinde barındıran modellerden seçmekte zorlanacaksınız. Aşağıdan tüm yeni sezon Michael Kors çanta modellerin kaç para olduklarına bakabilirsiniz. 








Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder