Desigual 2012 kış bayan koleksiyonu

Bir İspanyol giyim markası olan Desigual Türkiye pazarına 2010 yılından itibaren merhaba dedi. İlginç kumaş seçimlerinin yanı sıra rengarenk tişört ve trikoları ile dikkat çekmeyi başaran marka çok değişik patcwork tarzda mantoları tüketici ile buluşturmayı başardı.
2011-2012 sonbahar-kış koleksiyonu 30 ürün olarak Fransız moda tasarımcısı Christian Lacroix tarafından tasarlanan marka rüya gibi bir tanıtım eşliğinde yeni koleksiyonunu tanıttı. Bu koleksiyonda ilk kez yeni hatlar kullanılarak özel giysiler çalışıldı. Desigualın yaratıcı ekibi zihinleri , kalpleri yaratıcılık ile birleştirdi.
Lacroix bu koleksiyonda kendi kişiliğini yansıtmanın yanında markanın özgün tarzını da korudu. İçerisinde elbise , mont , etek , pantolon , gömlek , tozluk , eşarp ve çanta çalışmaları gözlenen koleksiyon 60 lı yılları yansıtan çizgileri ile dikkat çekti. Özellikle cesur baskılar , patchworks tarz mantolar ve glitter lar ön plana çıktı.Yeni koleksiyona www . desigual . com adresinden ulaşabileceğiniz gibi İspanya , Almanya ve Birleşik Krallık taki birçok trend mağazada da rastlamak mümkün olacaktır.









Desigual bu şık ve şirin kış koleksiyonu ile ülkemizdeki genç kızların çok hoşuna gidecek gibi. 

Deneme

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder